Neler Yeni

🔥İndirim Poco X7 Pro 19.599 TL

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Gökhan
Benim hiç çevremde öyle bir şey yaşayan olmadı ya, çok nadir bence
s20fede ne kadar sık bilmiyorum
ama zamanında note 4lerde şebeke sorunu kronikti herkesde vardı.
bizim evde iki tane note 4 var ikisinde de şebeke sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta googleye yazın bir sürü sonuç çıkıyor

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Serdar Totuzbeş
Honor200 poco x7 den daha iyi ama o da zam yedi işte
kamera ve yazılım harici bir artısı bile yok.
+işlemci hiç bahsetmiyeceğim, şurada yazıyor farkı
1740240072528.png

+honor 200'ün hiçbir serfitikası yokken X7 Pro'da IP68 var
+pil olarak x7 pro daha
+ram ve rom olarak da x7 pro daha iyi
Dediğim gibi sadece HyperOS'in boktanlığı ve telefoto bile olmayan leş kamerası eksi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mustafa
kamera ve yazılım harici bir artısı bile yok.
+işlemci hiç bahsetmiyeceğim, şurada yazıyor farkı
Alıntıyı görüntüle
+honor 200'ün hiçbir serfitikası yokken X7 Pro'da IP68 var
+pil olarak x7 pro daha
+ram ve rom olarak da x7 pro daha iyi
Dediğim gibi sadece HyperOS'in boktanlığı ve telefoto bile olmayan leş kamerası eksi.

Düz X7'den bahsettim be hocam.

Zzabuza

80+
Araştırınca batarya sağlığının kısa olduğunu ve MediaTek'in sıkıntı çıkarabileceğini gördüm. Ben de almayı düşünüyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Rom root işleriyle uğraşmayacaksan bir sorun yaratmaz Mediatek. Güncellemeler ile pil sağlığı stabilize edilmeye çalışılıyor ayrıca hiç bir yerde pilden şikayetçi kimseyi görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mustafa
Rom root işleriyle uğraşmayacaksan bir sorun yaratmaz Mediatek. Güncellemeler ile pil sağlığı stabilize edilmeye çalışılıyor ayrıca hiç bir yerde pilden şikayetçi kimseyi görmedim.

En büyük yabancı forum sitelerinde en büyük teknoloji incelemesi yapan kişilere bakmalısın, görmek istiyorsan.

Zzabuza

80+
En büyük yabancı forum sitelerinde en büyük teknoloji incelemesi yapan kişilere bakmalısın, görmek istiyorsan.
120 HZ ekran + hızı kisilmamis güçlü işlemci ile kisalabilir pil ömrü normaldir. Günlük kullanıcı şikayeti görmedim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mustafa
düz x7 zaten leş bir cihaz zaten. işlemcisi de bok gibi kamerası da bok gibi. S21 FE bile daha iyi ondan.

S21FE güncelleme desteği bitiyor ve bataryası sorunlu falan,15K bütçe de A35 almak yerine X7 daha makul geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

120 HZ ekran + hızı kisilmamis güçlü işlemci ile kisalabilir pil ömrü normaldir. Günlük kullanıcı şikayeti görmedim ben.

Zaten gündelik kullanıcının da alabileceği bir telefon çünkü 20-30K arasında rakibi yok.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Xiaomi almayın bence bütçeniz varsa ios alın androidler 2 yılda bitiyorlar ama eğer illaki android alacaksanız samsung alın samsunglar sağlam

Xiaomi almayın bence bütçeniz varsa ios alın androidler 2 yılda bitiyorlar ama eğer illaki android alacaksanız samsung alın samsunglar sağlam
Bitiyorlar derken ilk güne oranla çok performans kaybediyorlar kullandıkça

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
İphone firması kendi açıkladı her güncellemede telefonu yavaşlatıyoruz diye ama kitlesine biraz geç iletiliyor galiba.
Androide oranla daha az hocam iPhone x mesela 8 yıllık hala bazı androidlerden iyi tercih meselesi tabi şuana kadar hep android kullandım ama birdaha almayacağım en kısa zamanda iPhone a geçeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,713
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom