Neler Yeni

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ama düşündüm ki ben en iyisi 17 inç laptop alayım mediamarktta önceden gözüme büyük ve hoş gelen 15.6 inç ekran artık 17yi görünce küçük ve daha kötü gelmeye başladı

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
@Mithril hocam bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sizinle sohbet etmek gerçekten benim için zevkli oldu. Genelde açtığım konular cevapsız kalırdı ama siz elinizden geldiğince bana bilgi verdiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de 5000i bekleyeyim çıktıktan sonra baktım ki işime gelmiyor o zaman 4090 alırım
Bende aynı şekilde öyle düşünüyorum hocam, umarım Satıcılar bize fazla geçirmez.

Ama düşündüm ki ben en iyisi 17 inç laptop alayım mediamarktta önceden gözüme büyük ve hoş gelen 15.6 inç ekran artık 17yi görünce küçük ve daha kötü gelmeye başladı
17 yi görünce gerçekten 15.6 çok kötü geliyor. Bana kalırsa bu bütçe ile 18 inç zorlayın, zaten bayağı bir firma 18 inç üretmeye başladı bu yüzden 18 inçlerin fiyatları düşer muhtemelen.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Uzun zamandır şu ufaklığı kullandığım için 15.6 bile bana büyük geliyordu
IMG_20250223_231028.jpg

Bende aynı şekilde öyle düşünüyorum hocam, umarım Satıcılar bize fazla geçirmez.

17 yi görünce gerçekten 15.6 çok kötü geliyor. Bana kalırsa bu bütçe ile 18 inç zorlayın, zaten bayağı bir firma 18 inç üretmeye başladı bu yüzden 18 inçlerin fiyatları düşer muhtemelen.
Acaba bu baktığım hp omen aynı kasada 5000 serisi çıkarır mı? Çünkü bu kasa gerçekten hoşuma gitti.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
Alıntıyı görüntüle
Taki daha büyüğünü görene kadar.
Bende 27 inç monitörden 15.6 laptopa geçtim ve 15 gerçekten çile. Oyun oynamak neredeyse hiç zevk vermiyor. Ne kadar büyük o kadar iyi sanırım.

Alıntıyı görüntüle

Acaba bu baktığım hp omen aynı kasada 5000 serisi çıkarır mı? Çünkü bu kasa gerçekten hoşuma gitti.
Çıkardı bile

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,637
İsim
Hakanbey
RTX 5090 Mobile 95w TDP sahip 24GB 256bit 10496 Cuda çekirdeği ile Geliyor
RTX 4090 mobile 120W TDP sahip 16GB 256bit 9728 Cuda çekirdeği var

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bide konu ile alakasız olacak ama şuan kullandığım laptopta ses ile ilgili sorun yaşıyorum acaba bunun için yeni bir konu mu açmalıyım? Daha önce bunun için bir konu açmıştım ama sorunumu çözememiştim.

Yani hangisi daha iyi oluyor? Ve galiba 5090 biraz pahalı olacak bu yüzden bütçem anca 5080e yeter diye düşünüyorum 🤔

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
Bide konu ile alakasız olacak ama şuan kullandığım laptopta ses ile ilgili sorun yaşıyorum acaba bunun için yeni bir konu mu açmalıyım? Daha önce bunun için bir konu açmıştım ama sorunumu çözememiştim.
Yeni konu açın yada önceki konuyu yükseltin hocam.

Evet verimlilik iyi derecede arttı ama saf güç olarak neredeyse hiçbirşey değişmeyecek. Yine masaüstünde biraz saf güç yükseltmesi gördük, laptoplarsa çooook az olacak hatta rtx5070 saf güç geliştirmesi neredeyse olmayacak gibi bir şey.

Yani hangisi daha iyi oluyor? Ve galiba 5090 biraz pahalı olacak bu yüzden bütçem anca 5080e yeter diye düşünüyorum 🤔
Açık konuşayım bu bütçe ile rtx5080 bile risk grubunda. Ya ucu ucuna alırsınız yada direk alamazsınız.

1000130934.jpg

Hadi rog scar serisinden hadi 18 inç falan ama 197k nedir? Ve bu sadece rtx 5080.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Evet verimlilik iyi derecede arttı ama saf güç olarak neredeyse hiçbirşey değişmeyecek. Yine masaüstünde biraz saf güç yükseltmesi gördük, laptoplarsa çooook az olacak hatta rtx5070 saf güç geliştirmesi neredeyse olmayacak gibi bir şey.

Açık konuşayım bu bütçe ile rtx5080 bile risk grubunda. Ya ucu ucuna alırsınız yada direk alamazsınız.

Alıntıyı görüntüle
Hadi rog scar serisinden hadi 18 inç falan ama 197k nedir? Ve bu sadece rtx 5080.
Eğer fiyatlar gerçekten bu kadar yüksek olacaksa galiba size gösterdiğim modeli almak en mantıklısı olacaktır değil mi?

Tabi ki de aceleci davranmadan önce 5000 serisi laptopların çıkmasını bekleyeceğim

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
Eğer fiyatlar gerçekten bu kadar yüksek olacaksa galiba size gösterdiğim modeli almak en mantıklısı olacaktır değil mi?

Tabi ki de aceleci davranmadan önce 5000 serisi laptopların çıkmasını bekleyeceğim
mai ablam sen bi garip modelsin 4090 sana yeterde artar bile zaten cpu üreten yok yol yakınken 4090'dan devam tr piyasasında ne alsan kardır benden söylemesi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,637
İsim
Hakanbey

Alıntıyı görüntüle
Nvidia bundan sonra çıkaratacağı hiç bir modelde saf kas gücü arttırmayacağını açıkladı Tamamen Teknoloji satacağını belirtti Saf kas gücü olarak 4090 dan tam 2 kat daha güçlü bir kartı RTX 8090 da anca görürüz.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü

Evet hocam dediğiniz şey en mantıklısı olacaktır.

mai ablam sen bi garip modelsin 4090 sana yeterde artar bile zaten cpu üreten yok yol yakınken 4090'dan devam tr piyasasında ne alsan kardır benden söylemesi
Haklılık payı olan bir yorum ama mfg yi de yavana atmamak lazım güzel teknoloji.

Nvidia bundan sonra çıkaratacağı hiç bir modelde saf kas gücü arttırmayacağını açıkladı Tamamen Teknoloji satacağını belirtti Saf kas gücü olarak 4090 dan tam 2 kat daha güçlü bir kartı RTX 8090 da anca görürüz.
Hocam ne ara yaptı bu açıklamayı bir link atma şansınız varmı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ben de bilmediğimden soruyorum biliyor değilim ya.. Haliyle bu kadar para harcayacakken kötü bir alışveriş yapmak istemiyorum.

Haklılık payı olan bir yorum ama mfg yi de yavana atmamak lazım güzel teknoloji.

Dlss 4.0 biliyorum da mfg ne hiç duymadım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,637
İsim
Hakanbey

Nerde dinlediğimi hatırlamıyorum ama RTX 5080 ilk çıktığında Youtube İnceleme videosunda dinlemiştim bulursam atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,485
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom