kelomerosan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 741
- İsim
- Kerem Eldes
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddu ile temize çektim tekrardan kurdum, hala transformer ve mfg yok :/ ve 60fps alıyorumAnakarta farklı bir ssd takıp boot ettiğinizi söylemişsiniz. O ssd yi takınca format atarak mı kurdunuz yoksa eskiden yüklü bir windows mu boot ettiniz? İkinci şekilde yaptıysanız driver çakışması olabilir. Cyberpunkta o seçeneklerin çıkmaması kartı tanımıyor demektir. DDU ile ekran kartı driverını silip temiz yükleme yapın. Güncel AMD chipsetinizide yükleyin. 7500f de o ekran kartına darboğaz yapar ama 60 fps altına da düşürmez hiçbir oyunda. O yüzden sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam... Beni bi sen anlıyorsun gerçekten... Adamlar hala darbiğaza takılıyor değerler normal değil ve özellikler gözükmüyor diyorum darboğaz diyorlar.OLM BEN ANLAMADIM ADAM KARTIN VAAT ETTIĞI AYARLAR GOZUKMUYOR DIYO SIZ DARBOĞAZ DIYORSUNUZ NE ALAKA BEN ANLAMADIM LÜTFEN AYDINLATIN
Dağa çıktım, işlemci kullanımı %30 ekran kartı 98 ve fps 60-65 ten 70-75 e çıktı. Hocam yani anlamıyorum...İşte sen ekran kartı %99 kullansın diye zorladığın için bu sefer fps düşüyor. Bak ben mesela dağda kimse yokken test ettim 1080p darboğaz olmadı. Çünkü işlemci rahat.
Alıntıyı görüntüle
Onu zaten yaptığımı söylemiştim şu an 1440p ultra rtx dlss her şey kapalıyken oyunda 70 fps alıyorum diye de yazdım. Bu ekran kartı dlss olmadan ultra rtx de şehir içinde ışıklarla 70+fps alırken ben yoğun olmayan varoş bir mahallede rtx kapalı 70 fps alıyorum saf güçte. Ve üstüne hala dlss 4 özellikleri bende gözükmüyor ve kinse bunun üzerine bir çözüm söylemiyor. Şu kadar uğraşacağıma bugün lol ümü oynayayım yarın iade için gelsinler rahat rahat devam edeyim. 95k verdikten sonra 1 hafta boyunca bilgisayarda oyun oynayamamak ve tüm boş zamanımı pc deki problemleri çözmeye çalışmaya harcamaktan bıktım usandım1440p ultrada bir test yap. Her şey kapalı olsun. Sadece saf güç.
Son düzenleme: