Neler Yeni

Yurt dışından S24 Ultra getirilirse Türkiye'de nasıl kullanılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ibrahim ileri
s24 ultra yurtdışı güncelleme yapılır mı her zaman güncelleme gelir
Root yok IMEI yok

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Ali
Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.

Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ibrahim ileri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.

Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.
server kayıt yok güncelleme gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
fb düşmanı
kayıt falan yaptırmayın. hattı tak mayısta 16 ay kesintisiz kullan

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Ali
Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.
Pasaporta kayıt yaptırabilirsiniz haricinde bir kayıt vs olmaz o zamanda pek bir espirisi yok.
Hocam nerden temin etmeyi düşünüyorsun bende almak istiyorum doğrusu
Ben genelde doğudan kutusu açılmamış sıfır cihazı alıyorum. Yasal süreç içinde kullanıp satıp ufak farkla yeni cihaza geçiyorum. Her sene en güncelden devam.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Ömer Murat KARACA
Aralık'ta alınıp 10 gün kullanılmış bir S24U'yı bir abimizden 8 Ocak'ta alıp hattımı taktım. Güncellemeler cayır cayır geliyor 2 ayda 2 kez güvenlik paketi geldi. 4+4 ay kullandıktan sonra Eylül'ün ilk haftası hakkım dolacak. O zamana kadar server açılırsa kayıt yaptıracağım açılmazsa eski telefonum S20FE ile çift telefon yapacağım mecbur :(

Top Bottom