Hepsiburada satıcılı olarak 34k. Fiyatı fazla, ilk satıcı farklıydı. Bu tür indirimler de çokça olur, indirim gibidir ama vardır bir bit yeniği.Fiyat 40k ya dönmüş
Hepsiburada satıcılı olarak 34k. Fiyatı fazla, ilk satıcı farklıydı. Bu tür indirimler de çokça olur, indirim gibidir ama vardır bir bit yeniği.Fiyat 40k ya dönmüş
MDĞDKDŞDKDŞMDĞDLDLDLDL aldıktan sonra farkettim bu arada böyle sitelerden alışveriş yaparken hiç umrumda olmuyor ne olduğu iptal olsa her halükarda param geri yatıcak bide kredi kartı olduğu için sıkıntı yok. O yüzden almaktan zarar gelmez diyerek alıyorum.
Tam bende onu atmaya gelmiştimlaptop hakkında güncelleme var arkadaşlar, özet geçecek olursak eğer: adamı aramışlar "bu ürünü kredi kartıyla almışsınız kampanyalı olduğu için alamazsınız o siparişi iptal edin ve bize eft ile para gönderin 2 bin tl ekstra indirim yapacağız" demişler, basit dolandırıcılık yöntemlerinden bir tanesi. Umarım buradan kimse eft ile para göndermemiştir
Hacı bende 18 e bitirdim pazarlığı dolandırıldık mı şimdi bizhaydaaa bende 20 bin olurmu demiştim , tabi olur dediler gönderdik nolcek şimdi![]()