❌İndirim Bitti! İ5-13500H RTX4050 LAPTOP 25.500 (9taksit)

bulamadım kardom indirim bitti heralde

Dikkat et satıcı kötü niyetliyse elindeki bozuk malı sana satar sonra sen bozdun diye iade almaz o zaman naneyi yersin.
MDĞDKDŞDKDŞMDĞDLDLDLDL aldıktan sonra farkettim bu arada böyle sitelerden alışveriş yaparken hiç umrumda olmuyor ne olduğu iptal olsa her halükarda param geri yatıcak bide kredi kartı olduğu için sıkıntı yok. O yüzden almaktan zarar gelmez diyerek alıyorum.

laptop hakkında güncelleme var arkadaşlar, özet geçecek olursak eğer: adamı aramışlar "bu ürünü kredi kartıyla almışsınız kampanyalı olduğu için alamazsınız o siparişi iptal edin ve bize eft ile para gönderin 2 bin tl ekstra indirim yapacağız" demişler, basit dolandırıcılık yöntemlerinden bir tanesi. Umarım buradan kimse eft ile para göndermemiştir :D

laptop hakkında güncelleme var arkadaşlar, özet geçecek olursak eğer: adamı aramışlar "bu ürünü kredi kartıyla almışsınız kampanyalı olduğu için alamazsınız o siparişi iptal edin ve bize eft ile para gönderin 2 bin tl ekstra indirim yapacağız" demişler, basit dolandırıcılık yöntemlerinden bir tanesi. Umarım buradan kimse eft ile para göndermemiştir :D

Tam bende onu atmaya gelmiştim:D.

haydaaa bende 20 bin olurmu demiştim , tabi olur dediler gönderdik nolcek şimdi :peeposad2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,690
Üyeler
186,229
Son üye
yigitinan
Geri