ahmttunc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 408
anladım saolun ozaman vodefone deneyelimDeneyimlediğim kadarıyla TT çekmiyor özellikle internet hep 3 5 mbps
Alttaki 40 gb ve sınırsız daha mantıklı 20 Nisan son güngüzel duruyor türk telekommu vodafone mu sizce hangisi tercih edilmeli
Net Vodafone, yönetim kurulu hala özgür tek operatör.güzel duruyor türk telekommu vodafone mu sizce hangisi tercih edilmeli
okadar fatura veresim yok ama internetin çekmedigini söylüyorlarAlttaki 40 gb ve sınırsız daha mantıklı 20 Nisan son gün
Ben bir daha kullanmamaya tövbeliyimTürktelekomda da şöyle çok vasat bi mobil internet hizmeti veriyor burda bölgenize göre seçin.
Alıntıyı görüntüle
benim evde ne yazık ki vodafone çekmiyor ve bu tarife bana uygun o yüzden dün taşıma yaptımokadar fatura veresim yok ama internetin çekmedigini söylüyorlar
benim de 2 ay taahütüm var bitsin değiştiricem Şehir merkezinde interneti 15-20 hızında veiyolar bazen evde internet çekmiyor gibi gibiBen bir daha kullanmamaya tövbeliyimInstagram bile yüklenmiyordu vodafone geçtim 150mbps veriyor
bakacaz hocam arkadaşım vodafone kullanıyor gerçekten stabil çekiyor bölgeden bölgeye farklılık gösteriyorbenim evde ne yazık ki vodafone çekmiyor ve bu tarife bana uygun o yüzden dün taşıma yaptım