Konuştuğum biri var sohbet ediyoruz

Reaksiyon skoru
48
İş yerinde sohbet ettiğim bir kız var ona açılmayı düşünüyorum ama korkuyorum beni yanış mı anlar yoksa red mi eder öğle arasında sohbetimiz var kahve daveti yaptım red etti ne yol izlenmem gerekiyor

İnanılmaz bir amatörlük görüyorum hocam iş yerinde kız arkadaş yapılmaz, hele ki patronların kulağına giderse kendine yeni iş ara derim, kız seni red ederse sana o iş yeri zindan olur.

Ekleme, kız red etmiş düzeltmişsin bu yanıtından sonra kızın sana davranışları ve tavırları değişecek mi güzel bir analiz et, eğer olumsuz yönde değişirse daha fazla konuşma kanka çünkü rahatsız edersin ve bu senin için büyük bir kaosa sürüklenebilir.

İnanılmaz bir amatörlük görüyorum hocam iş yerinde kız arkadaş yapılmaz, hele ki patronların kulağına giderse kendine yeni iş ara derim, kız seni red ederse sana o iş yeri zindan olur.

Ekleme, kız red etmiş düzeltmişsin bu yanıtından sonra kızın sana davranışları ve tavırları değişecek mi güzel bir analiz et, eğer olumsuz yönde değişirse daha fazla konuşma kanka çünkü rahatsız edersin ve bu senin için büyük bir kaosa sürüklenebilir.
Analize gerek yok kızın davranışları olumsuz olarak değişir bence.

Analize gerek yok kızın davranışları olumsuz olarak değişir bence.
Hocam bende öyle düşünüyorum, burada analiz kadının ne kadar bu erkekten uzaklaştığı ile alakalı

Kahve davetini reddettiyse umut bekleme moruk

iş yerinde o riske değmez hocam diline düşme milletin nextle

Ağabey sözü. İş yerinden birisiyle olmaz. Tecrübe ile sabit bazı şeyler. Kurcalama.

salla olum arkadaş takıl. ben olsam ağzımı açmazdım daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,036
Üyeler
196,875
Son üye
Ellegans
Geri