Bilgisayarım açılmıyor yardım

Reaksiyon skoru
5
Kasanın açma tuşuna basıyorum ışıkları yanıyor ama biligisayar açılmıyor monitöre görüntü gelmiyor monitorle alakalı değil direkt bilgisayar açılmıyor araştırdım çoğu şeyi denedim ramleri söküp taktım bios pilini çıkarıp taktım bütün kabloları söktüm gücü kapattım açma kapama tusana basılı tuttum nafile

2 ram varsa ikisini tek tek tak öyle açmayı dene, farklı slotlara takarak birkaç kere dene.
İşlemci soğutucu (hava soğutucuysa fan) çalışıyor mu bilgisayarın güç tuşuna bastığında ?

2 ram varsa ikisini tek tek tak öyle açmayı dene, farklı slotlara takarak birkaç kere dene.
İşlemci soğutucu (hava soğutucuysa fan) çalışıyor mu bilgisayarın güç tuşuna bastığında ?
Evet çalışıyor iki ramide yerlerini degistirip taktım nafile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bir Rami takip mi deneyeyim

Sadece bir Rami takip mi deneyeyim
Evet, birini tak bütün slotlara tek tek. Olmazsa diğerini de tak tek tek tüm slotlara olacak şekilde. Eğer açılırsa sıkıntı ramlerden birindedir.

tek ram ile açmayı dene fanlar çalışıyor ise

olmazsa cpu kablosunu değiş elektrik veren elbet aynısından vardır psu da

Kasanın açma tuşuna basıyorum ışıkları yanıyor ama biligisayar açılmıyor monitöre görüntü gelmiyor monitorle alakalı değil direkt bilgisayar açılmıyor araştırdım çoğu şeyi denedim ramleri söküp taktım bios pilini çıkarıp taktım bütün kabloları söktüm gücü kapattım açma kapama tusana basılı tuttum nafile
Evinde topraklama var mı? Statik elektrik de zarar vermiş olabilir.

Evet, birini tak bütün slotlara tek tek. Olmazsa diğerini de tak tek tek tüm slotlara olacak şekilde. Eğer açılırsa sıkıntı ramlerden birindedir.
Şimdi denedim tüm slotlara tek tek taktım sonuç gene aynı

Evinde topraklama var mı? Statik elektrik de zarar vermiş olabilir.
Dediğim gibi statik elektriği boşaltma işlemlerinide yaptım gene aynı

tek ram ile açmayı dene fanlar çalışıyor ise

olmazsa cpu kablosunu değiş elektrik veren elbet aynısından vardır psu da
Kasaya güç geliyor ama bilgisayar açılmıyor PSU kablosundan olduğunu sanmıyorum başkada CPU kablom yok

Şimdi denedim tüm slotlara tek tek taktım sonuç gene aynı

Dediğim gibi statik elektriği boşaltma işlemlerinide yaptım gene aynı

Kasaya güç geliyor ama bilgisayar açılmıyor PSU kablosundan olduğunu sanmıyorum başkada CPU kablom yok
işlemcide sıkıntı varsa görüntü gelmez demek istedim psu dan çıkmıyor mu başka cpu kablosu

Geri