PC için araba oyunu önerileri

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Sadece sürüş yapmalık oyun arıyorum ETS 2 indirime girince alacağım ve şuan assetto corsayi almayı düşünüyorum steamde yaklaşık 3 dolar bunun içine mod kurup sürebilir miyim arkadaşlar ? Başka oynayacağım oyun var mıdır

Sadece sürüş yapmalık oyun arıyorum ETS 2 indirime girince alacağım ve şuan assetto corsayi almayı düşünüyorum steamde yaklaşık 3 dolar bunun içine mod kurup sürebilir miyim arkadaşlar ? Başka oynayacağım oyun var mıdır
asetto alabilirsin ben şuan trafik modu oynuyorum mükemmel sarıyor. Ayrıca şuan steamda 16 dolara forza 5 var onu alabilirsin öneririm baya güzel ve kaliteli oyun alacaksan acele et birkaç güne indirim biter 35 dolardan düştü 16 ya

2 oyuna da mod kuruluyor ama gerçekçi ayarları ücretsiz yapmak çok zor bir sürü crack dosya indirmek gerekiyor ücretiyle yapanlar vardı ben oynarken

asetto alabilirsin ben şuan trafik modu oynuyorum mükemmel sarıyor. Ayrıca şuan steamda 16 dolara forza 5 var onu alabilirsin öneririm baya güzel ve kaliteli oyun alacaksan acele et birkaç güne indirim biter 35 dolardan düştü 16 ya
Hocam peki assettoyu steamden alıp içine hangi siteden mod kurmalıyim virüs girme ihtimali var mı moddan önereceğiniz site var mıdır

Hocam peki assettoyu steamden alıp içine hangi siteden mod kurmalıyim virüs girme ihtimali var mı moddan önereceğiniz site var mıdır
YouTubedan bak hocam en kolay ve güvenilir o şekilde yaparsın belli başlı siteler var zaten

The long drive
Drive beyond horizons

Forza 5 indirimde kacirma
The long drive
Drive beyond horizons
Şuanlik sadece assetto trafik modu yapacağım hocam forzanin içine hangi modlar kurulur tam bilmiyorum teşekkürler tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam normal assetto Corsayi indireceğim degil mı Evo falan değil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,767
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri