asetto alabilirsin ben şuan trafik modu oynuyorum mükemmel sarıyor. Ayrıca şuan steamda 16 dolara forza 5 var onu alabilirsin öneririm baya güzel ve kaliteli oyun alacaksan acele et birkaç güne indirim biter 35 dolardan düştü 16 yaSadece sürüş yapmalık oyun arıyorum ETS 2 indirime girince alacağım ve şuan assetto corsayi almayı düşünüyorum steamde yaklaşık 3 dolar bunun içine mod kurup sürebilir miyim arkadaşlar ? Başka oynayacağım oyun var mıdır
Hocam peki assettoyu steamden alıp içine hangi siteden mod kurmalıyim virüs girme ihtimali var mı moddan önereceğiniz site var mıdırasetto alabilirsin ben şuan trafik modu oynuyorum mükemmel sarıyor. Ayrıca şuan steamda 16 dolara forza 5 var onu alabilirsin öneririm baya güzel ve kaliteli oyun alacaksan acele et birkaç güne indirim biter 35 dolardan düştü 16 ya
YouTubedan bak hocam en kolay ve güvenilir o şekilde yaparsın belli başlı siteler var zatenHocam peki assettoyu steamden alıp içine hangi siteden mod kurmalıyim virüs girme ihtimali var mı moddan önereceğiniz site var mıdır
The long driveSadece sürüş yapmalık oyun arıyorum ETS 2 indirime girince alacağım ve şuan assetto corsayi almayı düşünüyorum steamde yaklaşık 3 dolar bunun içine mod kurup sürebilir miyim arkadaşlar ? Başka oynayacağım oyun var mıdır
Forza 5 indirimde kacirma
Şuanlik sadece assetto trafik modu yapacağım hocam forzanin içine hangi modlar kurulur tam bilmiyorum teşekkürler tekrardanThe long drive
Drive beyond horizons
Hocam normal assetto Corsayi indireceğim degil mı Evo falan değilasetto alabilirsin ben şuan trafik modu oynuyorum mükemmel sarıyor. Ayrıca şuan steamda 16 dolara forza 5 var onu alabilirsin öneririm baya güzel ve kaliteli oyun alacaksan acele et birkaç güne indirim biter 35 dolardan düştü 16 ya