bitmiş galibahiçbir switch bende 1 dolar değil hepsi 7 8 dolar gösteriyor. (yeni hesapla da aynı)
Fun60 max ile uyumlu değilklavye manyetik switch hocam bi bakın isterseniz
nerde 50 knk45 switch 50 lira bedava
Hesap açmaya uğraşmaktan indirimi kaçırdım. Temp mail ile açınca hesap askıya alınıyor yeni gmail hesabı açınca numara onay istedi durdu.bitmiş galiba
onu ipneliğine yapmışlar daha 2 hafta önce 499TL idi onu almayıp aliexpressten 400-450 liraya aynı switchi alan adama benim diyecek lafım yok zaten
Geçmişte aynı fiyatta olması şu anı bağlıyor mu? Ürünü aliexpress üzerinden Akko'nun kendisi satıyor. Tr pazarında belki indirim yaparlar diye beklemek daha makul yani öyle mionu ipneliğine yapmışlar daha 2 hafta önce 499TL idi onu almayıp aliexpressten 400-450 liraya aynı switchi alan adama benim diyecek lafım yok zaten![]()
fairy ile penguin 499a mı satıldı?onu ipneliğine yapmışlar daha 2 hafta önce 499TL idi onu almayıp aliexpressten 400-450 liraya aynı switchi alan adama benim diyecek lafım yok zaten![]()
Tekrar aynı seviyede indirim yaparlar diye tahmin ediyorum.Bugün yoğunluktan bakamamıştım resmen fırsat kaçmış. Silent switch fırsatı bekliyordum aylardır.