Çözüldü✓ Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Vague

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
2500
Merhabalar işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum f/p olacak şekilde işlemcim i5 12400f anakartım asus h610m-k d4 kasam ise Power Boost X58RGB modeli. Şu an intelin stok fanı takılı üstünde ve hem yüksek sıcaklık hem de yüksek sıcaklığa dayalı sürekli yükses seste çalışmasından bir tık baymış durumdayım. Stok fanım ise ram slotlarına sıfıra sıfır bir şekilde duruyor yani kule tipi aldığımda sığıp sığmayacağını bilmiyorum. Daha önce kule tipi soğutucu kullanmadığım için de hangi model iyidir hangisi benim kasama uyar uymaz bilmiyorum o yüzden önerilinizi bekliyorum.

Merhabalar işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum f/p olacak şekilde işlemcim i5 12400f anakartım asus h610m-k d4 kasam ise Power Boost X58RGB modeli. Şu an intelin stok fanı takılı üstünde ve hem yüksek sıcaklık hem de yüksek sıcaklığa dayalı sürekli yükses seste çalışmasından bir tık baymış durumdayım. Stok fanım ise ram slotlarına sıfıra sıfır bir şekilde duruyor yani kule tipi aldığımda sığıp sığmayacağını bilmiyorum. Daha önce kule tipi soğutucu kullanmadığım için de hangi model iyidir hangisi benim kasama uyar uymaz bilmiyorum o yüzden önerilinizi bekliyorum.

Thermalright phantom spirit gibi 1000 liralık modeller üzmez

Thermalright phantom spirit gibi 1000 liralık modeller üzmez
Piyasada kalmadı ama bulabiliyorsan ikinci el de alabilirsin.
hocam max 168mm cpu soğutucu yüksekliği olduğunu gördüm kasanın özelliklerinde kasaya sığacak ve piyasada bulunan soğutucu öneriniz var mıdır acaba

Ben 12400F ile bunu kullanıyorum. Boşta 38-39 derece, oyunlarda 62 dereceyi görüdüm en fazla. ASUS'un yazılımıyla kullandığımda Standart ve Turbo hızda 900-1000 RPM'de ses çıkartmıyor. Tam hızı seçersem 1500-1600 RPM ile çalıştığında ses çıkartıyor anca . Uzunluğu da 150mm.

Screenshot_1.webp

Son düzenleme:
Ben 12400F ile bunu kullanıyorum. Boşta 38-39 derece, oyunlarda 62 dereceyi görüdüm en fazla. ASUS'un yazılımıyla kullandığımda Standart ve Turbo hızda 1200-1400 RPM'de ses çıkartmıyor. Tam hızı seçersem 1500-1600 RPM ile çalıştığında ses çıkartıyor anca . Uzunluğu da 150mm.

Alıntıyı görüntüle
hocam hangi uygulama üzerinden görüntülüyorsunuz onu da rica edebilir miyim, öneriniz için de teşekkürler aklıma yattı

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    183.4 KB · Hit: 18
hocam çift fanlı olanlar sığar mı emin olamadım şöyle gözüküyor çünkü şu an stock fanım
sığması lazım ona göre dizayn ediyorlar ama egzoz fanı ve özellikle üstteki fan beni de düşündürdü :) Bence sığar dediğim gibi dizaynlar ona göre oluyor ama siz araştırın hocam. Hiç başka bir ürüne bakmanızı önermem doğrudan bunu almanızı öneririm. Bende bir tane de ak620 digital var ondan da daha iyi bir ürün.

hocam çift fanlı olanlar sığar mı emin olamadım şöyle gözüküyor çünkü şu an stock fanım
Kasanın içi çok geniş sığar en kötü ihtimalle arkadaki fanı çıkartırsın (soğutucunun ikinci fanını eksisi artısı olmaz çünkü) argb desteği yok diye üzülme argb desteklemezse sadece ışığı yanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,356
Üyeler
183,271
Son üye
Hemo
Geri