Öneri S24 Ultra YD Tavsiyesi

Arkadaşlar ben S24U'ya karar verdim yine, ancak birkaç sorum olacak. Kötü ihtimali de düşünmek lazım, mesela seneye Eylül'e kadar kayıt açılmadı, o zaman böyle Android için de Ikos K7 tarzı cihazlar var mı ya da bu yöntemi önerir misiniz? Ek olarak cihazın yenilenmiş ve sonradan tekrar paketlenmiş, çakma vb. olma durumlarını nasıl kontrol edebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

@DeadlyGameTr @Yavuz Sultan Selim @Erdox @Thee7 @Erdem Arslan

Son düzenleme:
Ben g s24 ultrayı 2024 ağustosta almıştım Aralık ortası gibi ilk sim kapandı diğerine geçmiştim su an kullandığım imei de 17 gün hakkım kalmış diger imeideyse 120 gün hakkım var btkye sorgullattim ve su anda hâlâ server kayıt bekliyorum maalesef ki

Ben g s24 ultrayı 2024 ağustosta almıştım Aralık ortası gibi ilk sim kapandı diğerine geçmiştim su an kullandığım imei de 17 gün hakkım kalmış diger imeideyse 120 gün hakkım var btkye sorgullattim ve su anda hâlâ server kayıt bekliyorum maalesef ki
Bu server kayıt olayı hiç olmayabilir diyorlar, ben o yüzden TR bakıyorum şu an.

Bu server kayıt olayı hiç olmayabilir diyorlar, ben o yüzden TR bakıyorum şu an.
Serverlar açılmaz açılacak olsa açarlardı çok para kazanıyorlardı

Tr bütçe ne kadarsa öneri yapabilirim belki server kayıtlı Xiomi bakarsanız 14u/15u çıkabilir

2. elde 45K civarına 24 Ultra TR var zaten, YD ile uğraşma

Serverlar açılmaz açılacak olsa açarlardı çok para kazanıyorlardı

Tr bütçe ne kadarsa öneri yapabilirim belki server kayıtlı Xiomi bakarsanız 14u/15u çıkabilir

2. elde 45K civarına 24 Ultra TR var zaten, YD ile uğraşma

256gb günümüz için şimdilik yeterli 512 alırsan tadından yenmez.

Hocalarım YD S24U değil TR S25U düşünüyorum şu an, yani benim işler biraz karışık yine bütçeyi yükselttim. S25U vs 16 Pro vs 16 Pro Max şu an kafamdaki seçenekler.

Hocalarım YD S24U değil TR S25U düşünüyorum şu an, yani benim işler biraz karışık yine bütçeyi yükselttim. S25U vs 16 Pro vs 16 Pro Max şu an kafamdaki seçenekler.
s25u al. yapay zekası benim için 1-0 önde başlattırıyor s25u yu. o kadar çok kullanımı kolaylaştırıyor ki.

s25u al. yapay zekası benim için 1-0 önde başlattırıyor s25u yu. o kadar çok kullanımı kolaylaştırıyor ki.
Hocam yapay zekayı sadece obje silme için kullanıcam, onun dışında kullanmıycam, bunu göz önünde bulundurarak öneri yapın lütfen.

Samsungların kayıt olayı yok gibi bir şey artık. Yılda 4 ay iki telefon taşırım dersen s25u tavsiye ederim

2024 yaz ayında s24u almıştım. kayıtsız kullanıyorum halen :D temmuz ayı oldu halen ilk simdeyim. biterse ikinci sime geçeceğim. unutuldum galiba :)

Samsungların kayıt olayı yok gibi bir şey artık. Yılda 4 ay iki telefon taşırım dersen s25u tavsiye ederim
TR bakıyorum hocam, yazdığım her cihaz TR şu an, son mesajları okuyun lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2024 yaz ayında s24u almıştım. kayıtsız kullanıyorum halen :D temmuz ayı oldu halen ilk simdeyim. biterse ikinci sime geçeceğim. unutuldum galiba :)
Hocam ilginç :D

Geri