Nasıl bir lise tercihi yapmalıyım

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar lgs den 311 aldım ve 25 gibi bir dilimim var bazıları mesleğe git bu puanı alan YKS'de de yapamaz bi mesleğin olur daha iyi gibi şeyler söylüyor kararsızım berberlik bana çok iyi gibi geliyor veya sanayi gibi ama kararsızlığım okulu bırakıp direkt çıraklık mı yapmalıyım yoksa ssdece okul veya hem okul hem çıraklık.

Kardeşim, iş garantinin en yüksek olduğu senaryoyu çiz kafanda. Onun peşinden git.

Çizemiyorum işe çok kafam karışık hem mesleğe gitsem hem bi kuaförde çıraklığa girsem çıkış 5 15 fln nası gitcem dükkanda çalışmaya falan veya anadolu ve çıraklık yapsam 4 de dağılıyor nasıl çıraklığa yetişicem veya sadece meslek lisesi yapmak mantıklımıdır bilmiyorum yada okumayıp sadece çıraklık

Arkadaşlar lgs den 311 aldım ve 25 gibi bir dilimim var bazıları mesleğe git bu puanı alan YKS'de de yapamaz bi mesleğin olur daha iyi gibi şeyler söylüyor kararsızım berberlik bana çok iyi gibi geliyor veya sanayi gibi ama kararsızlığım okulu bırakıp direkt çıraklık mı yapmalıyım yoksa ssdece okul veya hem okul hem çıraklık.
OBP Puanın kaç OBP ile gidebilcegin iyi liseler olabilir

sen mılletı dınleyerek nıye hayatını sekkılendırıyosun bu sene zaten zormus 311 le yuzde 25 ne benım gırdıgım sene 311 le kımbılır 50 nın ne kadar ustundeydı neyse obp yuksekse anadoluya gıt kesınlıkle MESLEK lısesıne gıtme

çevrendeki adam akıllı bir liseye git kendini geliştir donanımlı birisi ol gerisini akışına bırak dostum bu yaşta bu kadar kafa yorma baktın olmuyor o zaman dusunursun

Anadolu lisesi vesaire bence gitme eger hemen yks ye çalışmaya başlıycam dersen ozaman olabilir ama yapmam dersen kesinlikle meslek öneririm eskisi gibi en kötüler gitmiyor iş avantajları yüksek olan okullar misal abim elektrik okudu bu alan kolay kolay bitmez eger belgeni alıp dükkan açıp vesaire tanınırsan güzel işler yaparsın

mesleğe gitme anadoluyu dene her türlü

sen mılletı dınleyerek nıye hayatını sekkılendırıyosun bu sene zaten zormus 311 le yuzde 25 ne benım gırdıgım sene 311 le kımbılır 50 nın ne kadar ustundeydı neyse obp yuksekse anadoluya gıt kesınlıkle MESLEK lısesıne gıtme
ben 416 aldım dilim %8,14 ama geçen seneki 8,14'ler puan olarak 6 7 fazla o kadar. ben 20 25 puan fark olur zannediyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri