Yok teşekkür ederim, ikinci el üründe benim şansım yok.Bende v2 pro var. Herkes kronik diyor. Ben 2.5 senedir sorun yaşamadım, zaten v3 ü aldığım için satışa çıkardım, ilgilenirseniz.
Yok teşekkür ederim, ikinci el üründe benim şansım yok.Bende v2 pro var. Herkes kronik diyor. Ben 2.5 senedir sorun yaşamadım, zaten v3 ü aldığım için satışa çıkardım, ilgilenirseniz.
birde asla kir tutmuyor dediğin gibi pürüzlü olmasından sanırsam viperın bu yönü hoşuma gitmediolabilir evet ben 1 senedir Dav v3 pro kullanıyorum beyaz rengini ne bi sararma ne bir aşınma cidden güzel bir mouse
alınır mı hocam peki bende dav v3 pro var 1K kullanıyorum sırf 8K için v3 pro almak istiyoru ama 4.5K TL bir mouse için çok fazla geliyor benımkini 2500 e almıştım benbirde asla kir tutmuyor dediğin gibi pürüzlü olmasından sanırsam viperın bu yönü hoşuma gitmedi
Oynadığım kerameti 2 oyun napsam ya 9950 alıp 5090 mı çekeydim? Fps oynuyorum RX 580 de işimi görür R5 7500F de sevdiğim oyuna para basmisim kendi zevkim sallama konuşmuyorum kanıtlarımda ama senin böyle bir şeye kafa yorman saçma kulaklık muhabbetine gelirse kişinin kendi isteği 1 TL ye ürün gelmiş ister almaya kalkar ister almaz kimi ne ilgilendirir? 1M oyuna yatirmisim kime ne ? Afedersin ama sana ne zararı var ne yararı banada yok açıkçası? Sistemimi küçümser gibi yorum yapmışsın da high bir sistem alır kullanırım da low level sistem alır kullanırım da kime ne ki bundanDostum biraz yavaş mı sallasan? 1 milyon TL oyuna harcıyon kullandığın CPU 7600, GPU B580 yani iyi hoş da sallamanın da bir adabı var. Geçen de 1 TL lik kulaklığı alıcam diye çırpınıyordun mesela.
Kimse wooow adam 1 milyon TL harcamış oyuna demiyor yani havalı falan olmuyon aksine bu tür insanlar için milletin aklından geçenler pek iyi şeyler değil...
knk daha 10 dk olmadı ama farkettiğim şeyler ağırlık ve skatez skatezleri hem daha iyi hem daha çok kayıyor ağırlık olaraksa cidden fark hissediliyoralınır mı hocam peki bende dav v3 pro var 1K kullanıyorum sırf 8K için v3 pro almak istiyoru ama 4.5K TL bir mouse için çok fazla geliyor benımkini 2500 e almıştım ben
Çalışıyor musun ? Maaşın hangi düzeydealınır mı hocam peki bende dav v3 pro var 1K kullanıyorum sırf 8K için v3 pro almak istiyoru ama 4.5K TL bir mouse için çok fazla geliyor benımkini 2500 e almıştım ben
ortalama düzeyde, bütçem fazla fazla varda 4.5K diyorum hani dönüp dolaşıp bir mouse alıyorsun hadi elimde dav v3 pro olmasa alırsında ne bileyim.Çalışıyor musun ? Maaşın hangi düzeyde
bence 0dan bir şeye geçecek olsan değer ama diğeri sağlamken pek gerek yok gibi bende ikisinden birini iade edicemortalama düzeyde, bütçem fazla fazla varda 4.5K diyorum hani dönüp dolaşıp bir mouse alıyorsun hadi elimde dav v3 pro olmasa alırsında ne bileyim.
yumuşaksol ve sağ click sert mi yumuşak mı?
İkiside gelsin dene hangisi eline daha iyi oluyorsa onu kullanBro hile modun aktif oluyor legal direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bro hem deathadder V3 pro hemde viper V3 pro aldım ama deathadder V3 pro yu iptal etsem mı viper V3 pro daha iyiymiş
scyrox ile performansı çok yakın hocam almadan önce araştırmıştım biraz. benim tercihim razerdan yana olmuştu. klavyem ve kulaklıgımda razer oldugu ıcın ekosistem olsun diye almıştım.Scyrox dan Lamzu dan falan iyi mi bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şekil farkı var sadece diye biliyorum