Eyw hocam bakacağımTVS Ntorq125 bakabilirsin. TVS kolay kolay üzmez. Çinli almaktansa daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
Rica ederim, herhangi bir öneriye ihtiyacın olursa yazabilirsin.Eyw hocam bakacağım
Bakacağım eywArora Cappucino motorlara bakmanı tavsiye ederim. Evrakta 50 CC ama fabrikadan çıktıktan sonra 125 liğe çevriliyorlar.
Bakacağım sağollaprilia sr125 80 k
kanka menşai italya seni asla üzmez abs si yok diye çoğu kişi canını sıkmaya çalışıcak ama buna alışınca abs aratmıyor 2 negatif yönü var biri motor arıza ışığı bazı kullanıcılarda yanıp sönüyor kronik bir mesele bu motorda arıza olduğundan değil, diğer ynaı ise selesi biraz küçük bunların dışında fiyatı iyi az yakıyor hızlı gidiyor bacaklarının arası boş poşet kask vs vs koyabilirsin oturağpı rahat(denedim) bence fp olarak 125 liklerin babasıBakacağım sağoll
eyw sağolasın düşüneceğimkanka menşai italya seni asla üzmez abs si yok diye çoğu kişi canını sıkmaya çalışıcak ama buna alışınca abs aratmıyor 2 negatif yönü var biri motor arıza ışığı bazı kullanıcılarda yanıp sönüyor kronik bir mesele bu motorda arıza olduğundan değil, diğer ynaı ise selesi biraz küçük bunların dışında fiyatı iyi az yakıyor hızlı gidiyor bacaklarının arası boş poşet kask vs vs koyabilirsin oturağpı rahat(denedim) bence fp olarak 125 liklerin babası
Sana Tavsiye Olarak " PCX125 " Harici bir şey Almanı Tavsiye Etmem Doğrusu .125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.
Bütçemi çok aşıyor ve ikinci el almak istemiyorumSana Tavsiye Olarak " PCX125 " Harici bir şey Almanı Tavsiye Etmem Doğrusu .
Aştığının Farkındayım Hocam .Bütçemi çok aşıyor ve ikinci el almak istemiyorum
İkinci el değilde sıfır almayı düşünüyom ben de, ama düşüneceğim sağollAştığının Farkındayım Hocam .
Sıfır Çin Almaktansa 2.El Su Soğutmalı PCX 125 CC Alırım Daha İyi Açıkçası .