❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,403
Öncelikle toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız.
İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D bu tamamen size kalmış. Ben FC26 yeni çıktı diye dedim.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

1752922244152.webp

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

Son düzenleme:
Annem babam ve eşimin hesapları bekleyin 😂😂

Fc25 in makyajlı haline acele etmezseniz kış indiriminde %20 30 indirim ile 50 dolara alabilirsiniz. Şu oyuna bu para verilmesi saçma geliyor.

Bunla uğraşılmaz be sömürücüler gelir şimdi :)

bunu yaparsam amacım fc26 değilde steam cüzdan kodu almak olur heralde. steam hesabımı ücretsiz yükseltirim :SADASDASD ama benim gibi üşengeç biri yapabilirmi bilemem

Ben yapacağım ama 3 gündür parolapara hesap doğrulama yapamıyorum
2 telefonlada denedim. Mail attım olmuyor. Parolapara geçilse yapacağım. 400 TL cashback kullanamayacağım bu gidişle.

Fc25 in makyajlı haline acele etmezseniz kış indiriminde %20 30 indirim ile 50 dolara alabilirsiniz. Şu oyuna bu para verilmesi saçma geliyor.
En mantıklısı 75$ kodu alıp ilk indirimde 35$'a oyunu almak. 35$'da hesapta kalır başka oyun için kullanılır.

%100 haklısın oyun güzel ama serverlar leş , az önce gireyim bir maç atayım dedim girmiyor server patladı :D

Ya ben iyzicoyu yeni yükledim hesap açtım geçmiş alışverişlerde 2022,2023 alışverişleri gözüküyo. İlk alışverişte 500cashback kampanyasıda çıkmıyo. Ben katılamıyo muyum buna

Geri