Sistem Topladım Parça Öneriniz Var mı?

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Bütçe
60000
Şöyle bir sistem topladım, hazır değil.

Ryzen 5 7500f işlemci
Thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
Asus B650M-R anakart
Patriot viper 2x16 gb 6000 mhz cl30 ram
Kioxia 1 tb m2 gen4 nvme ssd
Sapphire Pulse 9070 XT ekran kartı
Cooler Master 750w psu lu mesh panel argb kasa

Toplamı 57461 TL ediyor, sizce değiştirebileceğim bir parça var mı?

Ryzen 5 7500f işlemci
Asus B650M-R anakart

Kasa ve psunu tam yaz birde psuda 8+8+8 pin desteği olduğundan anakarttaki CPU soketini doldurduğundan emin ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olmadım patladım

Kasa ve psunu tam yaz birde psuda 8+8+8 pin desteği olduğundan anakarttaki CPU soketini doldurduğundan emin ol

Ben olmadım patladım
Sağolun hocam nfgdjkndfljg

Sağolun hocam nfgdjkndfljg
Rica ederim ben parça parça topladım birde her biri farklı kargoyla gelecek acı çekiyorum daha gelmeyen ürünün iadesiyle uğraşıyorum

Ryzen 5 7500f işlemci
Asus B650M-R anakart

çözünürlük 4k mı?

Darboğaz ne oluyor hocam açıklar mısınız
İşlemci ekran kartına yada ekran kartı işlemciye yetemiyor tepe model kart alıyorsan işlemciyi bir tık aç diyor sana

Darboğaz ne oluyor hocam açıklar mısınız
işlemci ekran kartını tam yüke kadar besleyemiyor. işlemci %95-100 kullanılırken ekran kartı %50 kullanılıyor. abartılmış değerler tabi. örnek için. kullanım senaryonuzu bilmediğimden yorum yapmak çok mantıklı değil. expedition 33 gibi inanılmaz ekran kartı hüpleten oyunları rt açık oynayacaksanız sıkıntı yok

2k'da bile devasa darboğaz olur bence
Sanmıyorum o kadar olmaz hocam ya hatta full işlemci yüklü oyunlarda olmazsa hiç olmaz darboğaz bence ha birde 2k açmayı unutmamalı 1080p de işlemci yanar😱

işlemci ekran kartını tam yüke kadar besleyemiyor. işlemci %95-100 kullanılırken ekran kartı %50 kullanılıyor. abartılmış değerler tabi. örnek için. kullanım senaryonuzu bilmediğimden yorum yapmak çok mantıklı değil. expedition 33 gibi inanılmaz ekran kartı hüpleten oyunları rt açık oynayacaksanız sıkıntı yok
Veya her oyunda grafiği yüksekte bile oynasa yeter, darboğaz olmaması için😊

Sanmıyorum o kadar olmaz hocam ya hatta full işlemci yüklü oyunlarda olmazsa hiç olmaz darboğaz bence ha birde 2k açmayı unutmamalı 1080p de işlemci yanar😱
hocam kullanım senaryosu işte. arc a750 ve 3600 var bende. beamng'de ultra'da ekran kartı %70'i geçmiyor. belki intel'in beslenme sorunundandır bilmiyorum

Hocam genellikle işlemci ile ekran kartını sömüren minecraft mod paketleri oynuyorum, onun haricinde karışık olarak oynuyorum pek bir şey diyemem. ama fps oyunu hiç oynamıyorum

Geri