Alınmayacak Gaming Laptoplar

G16 nın fiyatına katılmıyorum hocam ya fiyatı şişik ama fan sesi duymadan oyun oynayabilmek buna değiyor.

Hocam bu konularda pek bilgim yoktu fiyat performans olması sebebiyle önce victus modelini tercih ettim ancak sonradan Bu hall sensörü arızalarını duyunca koşarak vazgeçtim şu anda Lenovo Loq serisinin ryzen işlemcili modellerine bakıyorum şimdi ben laptopu hem altında ekstra soğutma fanıyla hem de klimalı ortamda kullanıyorum anakart sorunu verir mi?

bunlar veya

https://www.beymen.com/tr/p_acer-ni...jSrK7s9qflDs-W2gpF-8bSrtp91bln0q-jbcGPG6jj36g
düşündüm.

Maks 45k ya en iyi en az can sıkacak hangi laptop alabilirim dediğim gibi altında soğutucu ve klimalı ortamda kullanıyorum AAA oyunlar oynarım.

@ahmetarfy Hocam, Lenovo LOQ'un AMD işlemcili modellerinde de anakart yanması yaşayanlar oldu. Anakart yanması denince sadece yüksek sıcaklık akla gelmesin. Hiçbir şey yapmadan bile bozulabilir. Örnek olarak; Lenovo Legion Pro 7 ve Asus ROG Strix G17 laptoplara sahip birkaç arkadaş, doğru dürüst bilgisayarı zorlamadığı halde anakartı yandı. Anakart değiştirene kadar illallah ettiler. Kısacası Lenovo LOQ serisinden uzak durmakta fayda var. Bu laptopu düşünebilirsiniz: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Son düzenleme:
@ahmetarfy Hocam, Lenovo LOQ'un AMD işlemcili modellerinde de anakart yanması yaşayanlar oldu. Anakart yanması denince sadece yüksek sıcaklık akla gelmesin. Hiçbir şey yapmadan bile bozulabilir. Örnek olarak; Lenovo Legion Pro 7 ve Asus ROG Strix G17 laptoplara sahip birkaç arkadaş, doğru dürüst bilgisayarı zorlamadığı halde anakartı yandı. Anakart değiştirene kadar illallah ettiler. Kısacası Lenovo LOQ serisinden uzak durmakta fayda var. Bu laptopu düşünebilirsiniz: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Hocam asus biraz fazla kar koyuyordu diğer laptoplara göre ama kroniği yok sanırım doğru mu anlamışım? Çünkü bu fiyat bandındaki laptopları baya araştırdım çoğunda kronik arıza veya donanımsal yetersizlik var. Ama asusta öyle bir sıkıntı yok sanırım. Peki soğutması nasıl bu cihazın beni yarı yolda bırakır mı?

Son düzenleme:
@ahmetarfy hocam, ya yazdığımı anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Asus'un daha profesyonel olduğu falan yok. Asus'un şu an en tepe model laptopu Cyberpunk'ta 100 derece görüyor. 240.000-250.000 lira olan laptopundan bahsediyoruz. Markaları gözünüzde büyütmeyin diyorum.

LOQ'ların patlama sebebi bence bu konu oldu, bir insanın laptoplardan anlamadığını anlamak için bu konular yeterli arkadaşlar. Sayesinde LOQ'ların reklamı oldu onlarda çok fazla alınınca kronik sorunlarını görmüş olduk. Kendisi bir sürü insanın hakkına geçmiş olabilir ama bu tarz konular iyi oluyor bu sayede marka değil modellere dikkat etmek gerektiğini anlamış oluyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:hoba:

Bugüne kadar Casper firması, bu dandik ürünlerle nasıl batmadı / iflas etmedi aklım almıyor.
Ben sana söyleyeyim, bilgisayar sektöründe düzgün veya kötü fark etmez yerli marka yok Monster hariç ondan. Finansman sağlam.

Son düzenleme:
bu pazar da bittiii yar @hasanmerkit
Hocam siz konunun %70'ini tek başınıza manipüle etmişsiniz bravo bize de söz hakkı verecek misiniz acaba ? Fikri ve düşünce özgürlüğü olayını fazla kaçırmışsınız. İstediğiniz kadar kanıtınız olsun bu kadar çok mesajdan sonra önemi olmuyor. Resmen kuş yuvası yapar gibi kendinize yaraşır konu bulmuş üstüne de kümelemişsiniz bir de ağ örmediğiniz kalmış üstümüze yetkili olsanız ben dahil konuda bulunan 3 4 kişi daha banlarsınız siz. :kekw:

Biri tarafından fonlanıyorsanız veya teşkilat vs varsa söyleyin bize de. Bu kadar bu konuya takılmak, mesajlara takılmak akıl sağlınınıza zarar. :)

Hocam siz konunun %70'ini tek başınıza manipüle etmişsiniz bravo bize de söz hakkı verecek misiniz acaba ? Fikri ve düşünce özgürlüğü olayını fazla kaçırmışsınız. İstediğiniz kadar kanıtınız olsun bu kadar çok mesajdan sonra önemi olmuyor. Resmen kuş yuvası yapar gibi kendinize yaraşır konu bulmuş üstüne de kümelemişsiniz bir de ağ örmediğiniz kalmış üstümüze yetkili olsanız ben dahil konuda bulunan 3 4 kişi daha banlarsınız siz. :kekw:

Biri tarafından fonlanıyorsanız veya teşkilat vs varsa söyleyin bize de. Bu kadar bu konuya takılmak, mesajlara takılmak akıl sağlınınıza zarar. :)
@hasanmerkit 2 pazar önce elindeki belgeleri aciklayacagini söyledi amma lakin ki bu pazar da gelmedi yar. Yar bana dağlar taşlar bile ağladı gardiyana sordum daha r1 gelmedi yar.

Bizim oralarda verilen sözler tutulur.

@hasanmerkit 2 pazar önce elindeki belgeleri aciklayacagini söyledi amma lakin ki bu pazar da gelmedi yar. Yar bana dağlar taşlar bile ağladı gardiyana sordum daha r1 gelmedi yar.

Bizim oralarda verilen sözler tutulur.
Bana iki hafta önce gelen bu yorumdan sonra seni tınlamamaya çoktan karar verdim de bana bu yorumu zorlaya zorlaya paylaştırıyorsun. Al:

1000006646.webp

1000006652.webp

Hadi uza şimdi. Lenovo LOQ anakartların özellikle yanan modellerini de öğrenip tavsiye etmeye başla. Ben "Engellenen içerikleri göster" tuşunu kullanana kadar içeriklerini görmüyorum bile. Ve kullanmama kararı aldım. Git tedavi ol. ;)

Bana iki hafta önce gelen bu yorumdan sonra seni tınlamamaya çoktan karar verdim de bana bu yorumu zorlaya zorlaya paylaştırıyorsun. Al:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hadi uza şimdi. Lenovo LOQ anakartların özellikle yanan modellerini de öğrenip tavsiye etmeye başla. Ben "Engellenen içerikleri göster" tuşunu kullanana kadar içeriklerini görmüyorum bile. Ve kullanmama kararı aldım. Git tedavi ol. ;)
Bu kadar derinden savunduğuna göre var bunda bir çıkar hocam ben artık ciddi ciddi inanıyorum buna 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,557
Üyeler
183,301
Son üye
medyusa
Geri