Valla gine aynısı olmasın ya shenzende aşırı emin konuşmuştu bence bugün yada yarın net haber alırız hocam hadi hayırlısı herkes içinHadi bakalım inşallah, bende bir şey yok henüz
Yanlış alarm arkadaşlar. Garantiye kablosuz kulaklık göndermiştim. Onun yenisini göndermişler. Shenzen ile alakası yokmuş.Banada arastan mesaj geldi. Kargo beklemiyordum bundan başka. Geliyor mu gelmekte olan acaba?
Hocam arkadaş için yanlış alarm olmuş sizde last mile ile kontrol edermisiniz acaba yaValla şu an beklediğim başka bi kargo yok ve arastan we world express diye mesaj geldi. Bakalım bunlardır diye tahmin ediyorum başka ne olabilir ki
Benimki dağıtımda zaten 20 durak kaldı. Gelince yazarımHocam arkadaş için yanlış alarm olmuş sizde last mile ile kontrol edermisiniz acaba ya![]()
İnşallah shenzendir hocam o zamanBenimki dağıtımda zaten 20 durak kaldı. Gelince yazarım
Sana kalmış hocam ya istediğini yap@OverallTaken hocam olurda paramız iade olursa 3250tlye amazonda truthear blue var yurtiçi amazon satılıcı sizce o alınır mı ? Red modelide 3800tlymiş.Ne önerirsiniz 3.5k 4k arası bütçeye yurtiçi olursa sevinirim birdaha bu tür şeyi kaldırabileceğimi sanmıyorum çünküOlurda aşırı eminseniz belki yurtdışıda düşünebilirim.
Vallahi bilmiyorum hocam ya ew300 gelse çok güzel olurdu ama blue 3.2kya değer mi hocam ? Onu sorayim sadece başka öneriniz varmıdır trdeSana kalmış hocam ya istediğini yap
Hayır yokVallahi bilmiyorum hocam ya ew300 gelse çok güzel olurdu ama blue 3.2kya değer mi hocam ? Onu sorayim sadece başka öneriniz varmıdır trde