🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Yok ya ihtiyacım olanı alıp çekilirim ben, adresi özelden atıyorum mouse için (!) ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu nasıl becerdin lan
Sipariş verip vazgeçtiğim için iptal ettim her müşterinin hakkı olduğu gibi kargolanmadı ardindan ban yedim saçma şekilde

Sipariş verip vazgeçtiğim için iptal ettim her müşterinin hakkı olduğu gibi kargolanmadı ardindan ban yedim saçma şekilde
İlk kez böyle bir şey duyuyorum geçmiş olsun

İlk kez böyle bir şey duyuyorum geçmiş olsun
Benimde ilk kez başıma geldi görüştüm müşteri hizmetleri ile dediler ki sistem ürün siparişi iptalinde ard arda sene içinde çok iade iptal yapılıyorsa yasaklanıyor kullanıcılar dedi . O senede kerameti 1 yada 2 iptal ettiğim sipariş vardı. Onu sistem nasıl oluyor da kurallara aykırı buluyor anlamıyorum. 😅🤣

Benimde ilk kez başıma geldi görüştüm müşteri hizmetleri ile dediler ki sistem ürün siparişi iptalinde ard arda sene içinde çok iade iptal yapılıyorsa yasaklanıyor kullanıcılar dedi . O senede kerameti 1 yada 2 iptal ettiğim sipariş vardı. Onu sistem nasıl oluyor da kurallara aykırı buluyor anlamıyorum. 😅🤣
Ben seni şimdi hatırladım özelden kasa ve fan hakkında yardım etmiştim, tanıdık geliyordu profil bir yerden de. Orda da verdiğim ucuz öneriye çok takmamıştın :d

Ben seni şimdi hatırladım özelden kasa ve fan hakkında yardım etmiştim, tanıdık geliyordu profil bir yerden de. Orda da verdiğim ucuz öneriye çok takmamıştın :d
Kasayı ayarladım valla ardından evi modeli aldığım kasanın fiyatına düştü ufak bi burukluk oldu tabii 😅🤣 alta da TL reverse ayarlicam bir ara gaming gecesini bekliyorum geçenkinde SL model indirime girdi CFM değeri kötü onların

Kasayı ayarladım valla ardından evi modeli aldığım kasanın fiyatına düştü ufak bi burukluk oldu tabii 😅🤣 alta da TL reverse ayarlicam bir ara gaming gecesini bekliyorum geçenkinde SL model indirime girdi CFM değeri kötü onların
Tamam hayırlı olsun. İkinci mouse fazla gelirse ben her zaman yanındayım 🥰

O kaça düşmüştü ve beyazı düşmüşmüydü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı kimdi ki
Evet, konusu açıldı, alan aldı. 4500 e kapış kapış aldı millet.

Hocam bende sl fanları aldım. Tl olanların ortasında rgb yok ya 140 sl diziyorum. Dizecem yani. Kasa büyük olduğu için mecbur 140 almam lazım. Tl lere baktımda sadec çizgi şeklinde var fanlarda yok rgb arada kaldım bende sl aldım bi kaç tane ama yinede arada kaldım

Mediamarkttan aldım hepsiburadada daha ucuzmuş iptal ediyim dedim. Müşteri hizmetlerine bağlan falan 10 dk gitti. Ne biçim bi iptal yöntemiymiş. İlk defa alışveriş yaptım ordan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri