7500F işlemci 90 derece

ben kaydettim sonra bir daha Bios a girip kontrol ettim bi bakmakta fayda var
forumlarda baktım bir çok kişi yazmıs steam oyun indiriken cpu aşırı ısınıyor diye normal o zaman steamdan oyun indirirken bu değerler çünkü oyunun kendisini oynayaınca 75 o da normal değilmi stok fana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kaydettim sonra bir daha Bios a girip kontrol ettim bi bakmakta fayda var
Evet ettim şimdi disabled de

Ekler

• 1000006620.webp
    1000006620.webp
    888.9 KB · Hit: 8
forumlarda baktım bir çok kişi yazmıs steam oyun indiriken cpu aşırı ısınıyor diye normal o zaman steamdan oyun indirirken bu değerler çünkü oyunun kendisini oynayaınca 75 o da normal değilmi stok fana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ettim şimdi disabled de
Be de bu kadar ısınmıyor

Hocam Siz ne yasiyorsunuz Ben Sizden Sikayetci oldugunuz gibi %100 Kullanimda SS istedim siz %44 Kullanimda SS Atiyorsunuz ayrica Sizden farkli bir uygulama'dan %100'de iken sicaklik degeri atmanizi istedim mesela HWInfo'dan siz ayni programdan atiyorsunuz Sonra %100 Iken SS Atin tekrar diyorum bu %44'te ve sorun yok ve Actiginiz uygulamada'da Sorun olabilir HWINFO'dan SS Alip attin diye tekrar ediyorum Sistem Bilesenlerinizi Yaziyorsunuz ??????
Cano sen şu yazım kurallarını bi öğren be artık, seni forumda aylar önce gördüm o zamandan beri değişmemişin hala rastgele büyük harf küçük harf kullanıyom dostum ya mdmmddçş

Geri