Muhtemelen alamadı, piyasada beyaz alınması mantıklı psu yok çünkü@Senoly
Başkan sen şimdi hangi PSU 'yu aldın memnun musun?
Hocam edemezsiniz ki serbest piyasa isterse 50ye satar yapıcak bi şey yokEvet, nerede stok dışı ürün varsa ele geçirmiş ve saçma sapan fiyata satıyor bence şikayet etmeliyiz.
Alıntıyı görüntüle
Neden mantıksız olsun, yurtdışında donanım için en popüler alışveriş platformlarından birisi. Türkiye'de pek kullanılmadığı için güvenilmez sanılıyor. Bir de adam kendine almıyor ki, sipariş geliyor, o da sipariş geçip gelen ürünü alıcıya kargoluyor.Dropshipping yaptığını sanmıyorum. Özellikle aliden böyle ürünler getirmek ne kadar mantıklı olabilir ki ?
Corsair RM850X Shift aldım hocam.@Senoly
Başkan sen şimdi hangi PSU 'yu aldın memnun musun?
Beyaz psudan vaz geçtin o halde.Corsair RM850X Shift aldım hocam.
Bugün geliyor PSU henüz takmadım.
Forumdaki bilgili arkadaşlar önerdiler hem de tier listte A+ derecesi var.
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Hangi linkten aldın acaba? ATX 3.1 var değil mi?Corsair RM850X Shift aldım hocam.
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
RM-X serisi candır, hayırlı olsun şanssız bir ürüne denk gelmedikçe en sağlam modellerden birisi bu.Corsair RM850X Shift aldım hocam.
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
19k'ya satıyor beyaz olanı adi herif.Beyaz psudan vaz geçtin o halde.
İnşallah hocam.RM-X serisi candır, hayırlı olsun şanssız bir ürüne denk gelmedikçe en sağlam modellerden birisi bu.
Gaming Gen'den aldım hocamHangi linkten aldın acaba? ATX 3.1 var değil mi?
Kasanın yanından derken nasıl yani? Klasik PSU bağlantılarından farkı ne ki?evet 3.1 sertifaklı ama kablolarını kasanın yanından getiriyorsunuz. Ona dikkat edin.
![]()
Corsair RM850x SHIFT 850W Güç Kaynağı
Tamamen modüler, CORSAIR Type 5 Gen 1 mikro uyumlu PSU kabloları, böylece az yer kaplarken yalnızca sisteminizin ihtiyaç duyduğu kabloları bağlarsınız.www.gaming.gen.tr
Kasaya normal bi şekilde monte ettiğinde normalde güç kablosunun ters tarafında olur ya PSU kablo girişleri, bunda o girişler yan tarafında kalıyor shift modeli oldugu içinKasanın yanından derken nasıl yani? Klasik PSU bağlantılarından farkı ne ki?
Kasanın yanından derken nasıl yani? Klasik PSU bağlantılarından farkı ne ki?