Neden Özel Sağlık Sigortası yaptırmalısınız

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
Çünkü normal hastanelerde randevu almak zorlaştı ve herkes özel hastaneye gidemiyor çok oahalı olduğu için ama sağlık sigortası varsa türkiyenin en iyi hastanesinde en iyi hocalar sizi tedavi ediyor o yüzden sağlık sigortası yaptırın sorunuz varsa alırım rehber yapmayı çok bilmiyorum kb

ben dar gelirli bir insanım yıllık ödeme ne oluyo taksit oluyormu neleri kapsıyor tavsiyen nedir mesela yazarsan sevinirim

Rehberde detaylı anlatmanız gerekiyor siz çok basit şekilde 1 cümlede anlatmışsınız. Konuya tıklarken beklentim maddeler halinde her maddeyi açıklayarak giden uzun bir konuydu. Bu rehber değil

Hangi işte çalışıyorsun?
Okuyorum ama sigorta da yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehberde detaylı anlatmanız gerekiyor siz çok basit şekilde 1 cümlede anlatmışsınız. Konuya tıklarken beklentim maddeler halinde her maddeyi açıklayarak giden uzun bir konuydu. Bu rehber değil
Hocam rehber yapmayı beceremem ama siz sorunuz varsa cevaplarım

Okuyorum ama sigorta da yapıyorum

Hocam rehber yapmayı beceremem ama siz sorunuz varsa cevaplarım
fiyatlar neye göre belirleniyor mesela ben bunu merak ediyorum 19 yaşındayım bana çok uygun fiyatlar çıkıyor. anneme bana çıkan fiyatın 2-3 katı çıkıyor

Katılıyorum.

ben dar gelirli bir insanım yıllık ödeme ne oluyo taksit oluyormu neleri kapsıyor tavsiyen nedir mesela yazarsan sevinirim
Hocam taksit seçtiğiniz acenteye göre yıllık ödeme herkeste aynı değil ama yılda 10 kere tedavi olabiliyorsunuz bende sigorta 3 yıldır yaptırıyorum yaptırmadığım dönemde göz için gittiğimde tek randevuya 4.5k vermiştim ama sigorta var şuanda 10 kere gidebiliyorum ve 11.5 k verdim yıllık

fiyatlar neye göre belirleniyor mesela ben bunu merak ediyorum 19 yaşındayım bana çok uygun fiyatlar çıkıyor. anneme bana çıkan fiyatın 2-3 katı çıkıyor
Hocam anneniz hastalığı varsa daha fazla fiyat çıkarıyorlar

Haklısınız ama inslar bana sorsa cevaplayıp konyya ekliyebilirim

Hocam taksit seçtiğiniz acenteye göre yıllık ödeme herkeste aynı değil ama yılda 10 kere tedavi olabiliyorsunuz bende sigorta 3 yıldır yaptırıyorum yaptırmadığım dönemde göz için gittiğimde tek randevuya 4.5k vermiştim ama sigorta var şuanda 10 kere gidebiliyorum ve 11.5 k verdim yıllık

Hocam anneniz hastalığı varsa daha fazla fiyat çıkarıyorlar

Haklısınız ama inslar bana sorsa cevaplayıp konyya ekliyebilirim
Benim şahıs şirketim vardı bağkurluydum iptal ettim hepsini sgk'ya geçtim tekrar ama hala bağkur borcum var bu durumda özel sigorta yaptırırsam özel hastane bunu karşılar mı?

Benim şahıs şirketim vardı bağkurluydum iptal ettim hepsini sgk'ya geçtim tekrar ama hala bağkur borcum var bu durumda özel sigorta yaptırırsam özel hastane bunu karşılar mı?
Karşılar hocma

sgk+farkı karşılayan tamamlayıcı yaptıramazsın bağkur borcu olduğundan

Karşılar hocma
Emin misiniz? Ben Alliazn'dan yaptırmıştım dünya göz hastanesine gitmiştim ve poliçem de o hastaneyi kapsıyordu provizyon çıkmadı göz muayenesi oldum sadece ve 4000 TL ödedim 2 sene önce.

Emin misiniz? Ben Alliazn'dan yaptırmıştım dünya göz hastanesine gitmiştim ve poliçem de o hastaneyi kapsıyordu göz muayenesi oldum 4000 TL ödedim 2 sene önce.
Hocam buhara hastanesinde karşıladı allianz aynı durumda ama sizin için sorayım

Geri