drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,896
Kapsüller de her zaman para eden çıkarıyorum buglu bende herhalde2 aydır 50 centlik drop geliyor, 20 tane kapsül açtım. Hiçbir yerde şansımız yok
Kapsüller de her zaman para eden çıkarıyorum buglu bende herhalde2 aydır 50 centlik drop geliyor, 20 tane kapsül açtım. Hiçbir yerde şansımız yok
bana hala yılan kasası falan çıkıyor2 yıldır 2 hesapla drop alıyorum. son 2 haftadır aktif havuz dışından kasalar düşüyor bana da. CS hesabı olanlara duyrulur. Şu sıralar değişik kasa düşme oranı artmış galiba
Dragon lore heyecanı gitti be hocam artık gelemiyor ama yine 300-400 dolarlık skin olmasi lazımGamesatis olur ama ilana koyup sat yoksa bize sat yaparsan gamesatis bynogame çok öldürüyor fiyatı dmarket csfloat olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dragon lore awp falan çıksa demekki kalpten gitcen aman dikkat et![]()
Aynen 2 haftadır yılan atıyordu bu hafta kilovat attı bir değişiklik var2 yıldır 2 hesapla drop alıyorum. son 2 haftadır aktif havuz dışından kasalar düşüyor bana da. CS hesabı olanlara duyrulur. Şu sıralar değişik kasa düşme oranı artmış galiba
Anubis kasası açtım belki de 100 tane ulan bir kez olsun adam akıllı para eden bir şey çıkmaz mı yavDragon lore heyecanı gitti be hocam artık gelemiyor ama yine 300-400 dolarlık skin olmasi lazım
Valla bende 30 dolarlık kapsül açtım Steam değeriyle 60-70 dolarlık sticker çıktı ama fiyatları düşer takas banlafi açılınca çünkü 25 cente düşmüştü ama yine kar ederim diye düşünüyorum şansı orda yedik herhaldeAnubis kasası açtım belki de 100 tane ulan bir kez olsun adam akıllı para eden bir şey çıkmaz mı yav
Hocam geçen hafta 15 dolarlık kapsül düştü. bu hafta 5 dolarlık revoler kasası düştüAynen 2 haftadır yılan atıyordu bu hafta kilovat attı bir değişiklik var
Aykut elmas gibi oldum bu araba kime çıkıyor sana çıkmıyorHocam geçen hafta 15 dolarlık kapsül düştü. bu hafta 5 dolarlık revoler kasası düştü
bu şekilde satınca normal para geldiği için mi steam üzerinden satmıyosunuzGamesatis olur ama ilana koyup sat yoksa bize sat yaparsan gamesatis bynogame çok öldürüyor fiyatı dmarket csfloat olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dragon lore awp falan çıksa demekki kalpten gitcen aman dikkat et![]()