CS2 HAFTALIK DROP'TAN SİLAH KASASI DÜŞTÜ NEREDE AZ KOMİSYONLA SATABİLİRİM ?

Devrim kasasının üstüne çıkamadık.
Hayırls olsun

2 yıldır 2 hesapla drop alıyorum. son 2 haftadır aktif havuz dışından kasalar düşüyor bana da. CS hesabı olanlara duyrulur. Şu sıralar değişik kasa düşme oranı artmış galiba

2 yıldır 2 hesapla drop alıyorum. son 2 haftadır aktif havuz dışından kasalar düşüyor bana da. CS hesabı olanlara duyrulur. Şu sıralar değişik kasa düşme oranı artmış galiba
bana hala yılan kasası falan çıkıyor

Gamesatis olur ama ilana koyup sat yoksa bize sat yaparsan gamesatis bynogame çok öldürüyor fiyatı dmarket csfloat olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dragon lore awp falan çıksa demekki kalpten gitcen aman dikkat et 🤣
Dragon lore heyecanı gitti be hocam artık gelemiyor ama yine 300-400 dolarlık skin olmasi lazım

Aynen 2 haftadır yılan atıyordu bu hafta kilovat attı bir değişiklik var

Dragon lore heyecanı gitti be hocam artık gelemiyor ama yine 300-400 dolarlık skin olmasi lazım
Anubis kasası açtım belki de 100 tane ulan bir kez olsun adam akıllı para eden bir şey çıkmaz mı yav

Anubis kasası açtım belki de 100 tane ulan bir kez olsun adam akıllı para eden bir şey çıkmaz mı yav
Valla bende 30 dolarlık kapsül açtım Steam değeriyle 60-70 dolarlık sticker çıktı ama fiyatları düşer takas banlafi açılınca çünkü 25 cente düşmüştü ama yine kar ederim diye düşünüyorum şansı orda yedik herhalde

Beyler papara swift koduna internette peoktrisxxx diyor fakat yazdığımda banka bulunamadı böykle kodu olan banka yok diyor. daha 18 i yeni doldurdum banka kartım yok. bunun çözümü paparada var mı bilmediğim kodu var mı yoksa illa bi bakna kartı lazım mı ?

Neredeyse 1000 saat oynadım bir kere düşmedi ne zaman arkadaş ne zaman beee

Aynen 2 haftadır yılan atıyordu bu hafta kilovat attı bir değişiklik var
Hocam geçen hafta 15 dolarlık kapsül düştü. bu hafta 5 dolarlık revoler kasası düştü

dua mı ettiniz naptınız 8 tane kapsül açtım 4.5 dolarlık çıkartma çıktı

Gamesatis olur ama ilana koyup sat yoksa bize sat yaparsan gamesatis bynogame çok öldürüyor fiyatı dmarket csfloat olabilir

Dragon lore awp falan çıksa demekki kalpten gitcen aman dikkat et 🤣
bu şekilde satınca normal para geldiği için mi steam üzerinden satmıyosunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu