Bu fiyata alınır mı bilmiyorum bilenler söylerler-Ekran kartı: Colorful Rtx 5070 iGame Ultra W OC
-İşlemci: Ryzen 7 9700x
-Kasa: Msi Mag Pano 100R PZ Beyaz
Parçalarını almaya karar verdim, anakart,ram ve psu konusunda kararsı
Aklımı kurcalıyor alsam mı bilemiyorumMSI B650M PROJECT ZERO AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B650M PROJECT ZERO AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
z kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Ana kart güzel ama gen5 yok. Ayrıca Pcıe5.0 da yok. İleriye kapalı bir anakart.Bu fiyata alınır mı bilmiyorum bilenler söylerler
Ama kasanla uyumlu kasandaki tek kablo ekran kartı kablosu olur diğerleri arkada olur
Aklımı kurcalıyor alsam mı bilemiyorumMSI B650M PROJECT ZERO AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B650M PROJECT ZERO AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- Ahmet Asım Demir
- Cevaplar: 30
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Siyah PSU alıp beyaz sleeve kablo kullansanız olur mu?-Ekran kartı: Colorful Rtx 5070 iGame Ultra W OC
Parçalarını almaya karar verdim, anakart,ram ve psu konusunda kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Kasada psu arka tarafta kalıyor galiba, eğer görüntüyü bozmayacaksa neden olmasın.Siyah PSU alıp beyaz sleeve kablo kullansanız olur mu?
Kasada psu arka tarafta kalıyor galiba, eğer görüntüyü bozmayacaksa neden olmasın.
Hayır, iç bileşenleri fiyatına göre kötü. Ayrıca dışı beyaz olsada kabloları siyah zaten bir anlamı yok. O fiyat bandındaki en iyi modeller bunlar:
Hocam bu psuyu önerir misiniz hem fiyatı hem rengi açısından iyi bir alternatif olarak gözüküyor ama herhangi bir sorunu var mı bilmiyorum.
Gigabayte X870 Aorus Elite Wifi7 İce aynısı imzamda mevcut sistemimde var x870 almasanda olur ama öneririm kesinlikle çok iyi-Ekran kartı: Colorful Rtx 5070 iGame Ultra W OC
Parçalarını almaya karar verdim, anakart,ram ve psu konusunda kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
PSU-Ekran kartı: Colorful Rtx 5070 iGame Ultra W OC