Tatlı fikri önerisi <3

Köstebek pastası
Laaan iyi hatırlattın onun renkli pembe hallerini fln yapıyordum buldum ne yapacağımı hehe ama yarına kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laaan iyi hatırlattın onun renkli pembe hallerini fln yapıyordum buldum ne yapacağımı hehe ama yarına kaldı
O yüzden şimdilik sadece Nutella kaşıklicam

2.5 ay ban yedim. Banım açıldı daha girmioyorum eskisi gibi. Kafa dağıtmak için eskiden bitirdiğim oyunlara daldım bayadır onlarla uğraşıyorum
İwit biliyorum ban yemistin ama sen ban yemeden önce de bozulmaya başlamıştı

Yine kalkıp bişi yapmaya üşenmişsin. İnsanlar bir sürü şey önermiş bari sipariş et
Gece saat iki buçuk olmuş aa kuryelerimizi yormayalim da ben de yorumlayam o yüzden Nutella kaşıklamaya devam

Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim

Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok üşengeçim onun için yapımı uğraştırıcı olmayan garip bi lezzet de önerebilirsiniz tamamen size bırakıyorum
Bisküvili pasta anne tatlısı nokta keşke yiyebilsem

1756876691604.webp

Petibörlü biskuvili pasta. 🫡

Lokum hiç sevmiyorum canım ya bana çok gereksiz bı tatlı geliyor

Cjxkcnsmnxsmcnsmxm canım hepsini biliyor olabilirim ama aklıma gelmiyor ne yapsam ne etsem başkasından böyle sevdiği benim aklıma gelmeyen bi tatlı arıyorum canım çok çekti olmadı gidip Nutella kaşıklicam

Aslında o kadar zor değil kolay bir tatlı biraz uğraştırır sadece
Lokum değil aslında o krem şanti yle yapılıyordu herhalde intarnette resmi var

Lokum değil aslında o krem şanti yle yapılıyordu herhalde intarnette resmi var
Biliyorum çok kez gördüm denedim de ama öyle tarzları sevemiyorum işte bana rahatsız edici geliyor o tarz şeyler yine

Canım soğuk baklava seviyorum da çok üşengeçim ve çok uğraştırıcı oluyor dediğim gibi

Djskjdskjdskfn gerçekten güzel pasta ama çok yedim bundan baya güzel tadı oluyor ama böyle farklı lezzetler arıyorum veya yediğim bir şey olsa bile en azından bayadır yemediğim unuttuğum tatlılar gibi canım

Fırın sütlaç mükemmel bi nimet ya.
Sütlaç gibi tatlıları sevmiyorum ben bana çok miğde bulandırıcı gibi geliyor kivamları ağzımda dururken ama bazıları çok güzel olabiliyor tabi

Resimli atınca ama canım çekmedi değil jxsknxsmcnsmdn

Bisküvili pasta anne tatlısı nokta keşke yiyebilsem
En klasik ben sana yaparım bi ara canım jdskdjskdns

Biliyorum çok kez gördüm denedim de ama öyle tarzları sevemiyorum işte bana rahatsız edici geliyor o tarz şeyler yine

Canım soğuk baklava seviyorum da çok üşengeçim ve çok uğraştırıcı oluyor dediğim gibi

Djskjdskjdskfn gerçekten güzel pasta ama çok yedim bundan baya güzel tadı oluyor ama böyle farklı lezzetler arıyorum veya yediğim bir şey olsa bile en azından bayadır yemediğim unuttuğum tatlılar gibi canım

Sütlaç gibi tatlıları sevmiyorum ben bana çok miğde bulandırıcı gibi geliyor kivamları ağzımda dururken ama bazıları çok güzel olabiliyor tabi

Resimli atınca ama canım çekmedi değil jxsknxsmcnsmdn

En klasik ben sana yaparım bi ara canım jdskdjskdns
Çok sağol severiz bisküvili pastayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,473
Üyeler
183,436