TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
Apple tv lerin tek eksiği browser sahip olmaması bu durum size sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle alınır
Next smart arayüzü bariz kasıyor. Onu kullanip buna geçtim.Next Smart 4k (1700₺) alınmışken bu gereksiz. Apple dizilerini farklı uygulamalar üzerinden de izleyebiliyoruz. Android'in avantajları devasa ve ucuz.
Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.
![]()
Apple TV 4K 64 GB Wi-Fi MN873TZ/A - Fiyatı, Yorumları
Apple TV 4K 64 GB Wi-Fi MN873TZ/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yanlış yazmışım, bendeki 2. nesil Next Start Pro 4K imiş. Pek kasma yok. 4K videoları da canavar gibi izletiyor. Fiyatına göre mükemmel. 1600 TL şu an.Next smart arayüzü bariz kasıyor. Onu kullanip buna geçtim. 2025 yılında bir ürünün kasmasi rahatsız ediyor.
Benim evimde çanak yok İP Tv olayını nasıl çözeriz Normal kanalları bu cihaza nasıl yüklerimDip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.
![]()
Apple TV 4K 64 GB Wi-Fi MN873TZ/A - Fiyatı, Yorumları
Apple TV 4K 64 GB Wi-Fi MN873TZ/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam ben hayatımda kullanmamak IPTV.Benim evimde çanak yok İP Tv olayını nasıl çözeriz Normal kanalları bu cihaza nasıl yüklerim
Benimki de oydu. Videolarda kasmıyor ama arayüzde kasıyor. Hatta arkadaşa da alırdım. O da ilk dediği bu kasıyor olduYanlış yazmışım, bendeki 2. nesil Next Start Pro 4K imiş. Pek kasma yok. 4K videoları da canavar gibi izletiyor. Fiyatına göre mükemmel. 1600 TL şu an.
Kaçak sitelerden izleyeceğin filmlerin görüntüsü iyi olmuyor. Ama illa izleyeceğim dersen Android box alabilirsin.bunda arama motoru yok mu mesela oralardan film izlemek istersek izlenmiyor mu ?