🔥İndirim Apple TV 4K 64GB 5499₺!

Apple tv lerin tek eksiği browser sahip olmaması bu durum size sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle alınır

Android box almaktan iyidir kaliteleri aşağı yukarı bu fiyatta.

Next Smart 4k (1700₺) alınmışken bu gereksiz. Apple dizilerini farklı uygulamalar üzerinden de izleyebiliyoruz. Android'in avantajları devasa ve ucuz.

Next Smart 4k (1700₺) alınmışken bu gereksiz. Apple dizilerini farklı uygulamalar üzerinden de izleyebiliyoruz. Android'in avantajları devasa ve ucuz.
Next smart arayüzü bariz kasıyor. Onu kullanip buna geçtim.
2025 yılında bir ürünün kasmasi rahatsız ediyor.

Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.

Ne ki bu

Harici uygulama yok, tarayıcı yok ama kasma da yok, birçok 8-9 bin liralık laptoptan çok daha hızlı ve çok daha az elektrik harcar. Ethernet olan versiyonu alırsanız hub olarak da kullanabilirsiniz ama youtube ve diğer streaming platformları için hala overkill bir cihaz. Hızlı ama hızını kullanabileceği tek alan streaming, paranız varsa alın geçin hiç düşünmeyin bile.

Homeserverda plex server yüklü, decode yok, oradan nextin 1500 liralık cihazıyla 4k videoları canavar gibi oynatıyorum.

Android inanılmaz geriden geliyor bu konuda, google bile kendi cihazlarına leş gibi cpu gpular koyuyor akıl alır gibi değil.

Bunu alıp üstüne abonelik mi var?

Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.
Benim evimde çanak yok İP Tv olayını nasıl çözeriz Normal kanalları bu cihaza nasıl yüklerim

bunda arama motoru yok mu mesela oralardan film izlemek istersek izlenmiyor mu ?

Benim evimde çanak yok İP Tv olayını nasıl çözeriz Normal kanalları bu cihaza nasıl yüklerim
Hocam ben hayatımda kullanmamak IPTV.
Ben kullanmak Digiturk full paket uydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yazmışım, bendeki 2. nesil Next Start Pro 4K imiş. Pek kasma yok. 4K videoları da canavar gibi izletiyor. Fiyatına göre mükemmel. 1600 TL şu an.
Benimki de oydu. Videolarda kasmıyor ama arayüzde kasıyor. Hatta arkadaşa da alırdım. O da ilk dediği bu kasıyor oldu :D.
Fiyatına lafım yok ama kasıyor cihaz.
Ama Android cihazların en iyisi de bile a55 var. Rami biraz daha yüksek oluyor sadece. Onlarda 4-5 bin zaten. Onu alana kadar Apple TV alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunda arama motoru yok mu mesela oralardan film izlemek istersek izlenmiyor mu ?
Kaçak sitelerden izleyeceğin filmlerin görüntüsü iyi olmuyor. Ama illa izleyeceğim dersen Android box alabilirsin.

Hiremco X6 Pro Max 128GB ya da Lisanslı KM2 Plus tercih ederseniz daha iyi alternatifiniz olur. Apple TV gibi ürünler sizi çok kilitliyor.

Geri