Çin, global muhabbetini pek bilmiyorumproblem ios felan değilde modelleri kafa karıştırıyor global çin felan
s25 u alıcaksan turkcell yada vodafone de tanıdığın varsa 68 e geliyor 512 liği haberin olsun yıllar boyu iphone kullandım gereksizmiş bence bir şans vermelisin samsunga sonuçta mükemmel bir işlemi ve ekranı var16 pronun çin modeli global modeli derken kafam aşırı karıştı. Birisi diyor çin kullanılmaz kısıtlamalar yazılımsal problem vs. Global de zor bulunur diyorlar. Samsunga yönelesim geliyor. Ne yapmalıyım?
o tanıdık işi nasıl oluyors25 u alıcaksan turkcell yada vodafone de tanıdığın varsa 68 e geliyor 512 liği haberin olsun yıllar boyu iphone kullandım gereksizmiş bence bir şans vermelisin samsunga sonuçta mükemmel bir işlemi ve ekranı var
bayi müdürü vbo tanıdık işi nasıl oluyor
Bayi müdürleri cok büyük indirimleri yapamıyorlar diye biliyorum 3k ile 5k maxbayi müdürü vb
17 çıkıyor ne 16 sı16 pronun çin modeli global modeli derken kafam aşırı karıştı. Birisi diyor çin kullanılmaz kısıtlamalar yazılımsal problem vs. Global de zor bulunur diyorlar. Samsunga yönelesim geliyor. Ne yapmalıyım?