S25 ULTRA vs İphone 16 PRO

FTR-Emir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
16 pronun çin modeli global modeli derken kafam aşırı karıştı. Birisi diyor çin kullanılmaz kısıtlamalar yazılımsal problem vs. Global de zor bulunur diyorlar. Samsunga yönelesim geliyor. Ne yapmalıyım?

iOS seviyorsan iPhone
Bana hapishane gibi geliyor o yüzden nefret ediyorum iOS dan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Valla 17 bekle bence yada s25 ultra alacaksan samsungun kendı sıtesınde kampanya var kulaklık saat 512gb s25 ultra 83

16 pronun çin modeli global modeli derken kafam aşırı karıştı. Birisi diyor çin kullanılmaz kısıtlamalar yazılımsal problem vs. Global de zor bulunur diyorlar. Samsunga yönelesim geliyor. Ne yapmalıyım?
s25 u alıcaksan turkcell yada vodafone de tanıdığın varsa 68 e geliyor 512 liği haberin olsun yıllar boyu iphone kullandım gereksizmiş bence bir şans vermelisin samsunga sonuçta mükemmel bir işlemi ve ekranı var

s25 u alıcaksan turkcell yada vodafone de tanıdığın varsa 68 e geliyor 512 liği haberin olsun yıllar boyu iphone kullandım gereksizmiş bence bir şans vermelisin samsunga sonuçta mükemmel bir işlemi ve ekranı var
o tanıdık işi nasıl oluyor

17 çıkıyor ne 16 sı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,891
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri