Rtx 4060 ve ryzen 7 5700x darboğaz

Reaksiyon skoru
42
Günaydınn millet

Bu sabah gidip ryzen 7 5700x aldım ve rrx 4060 8 gb oc ekran kartı var sizce fivem de darboğaz yapar mı çok ısınır mı işlemci

genel olarak ısınma problemi olur diyorlar doğru mu

darboğaz yapmaz normalde. stok fan değil de tek kule hava soğutmalardan alırsan ısınmaz

kule tipi soğutucu yeterli olur.

yapmaz, yazdan cıktık fan almanında bi aciliyeti yok. stok fan kullanabilirsin. imkanın oluncada bi kule tipi alırsın, dark x123 duo kullanıyorum tavsiye edebilirim yeterince iş görüyor.

yapmaz, yazdan cıktık fan almanında bi aciliyeti yok. stok fan kullanabilirsin. imkanın oluncada bi kule tipi alırsın, dark x123 duo kullanıyorum tavsiye edebilirim yeterince iş görüyor.
not aldım 1 hafta denicem baktım ısınma oluyor yine konuşuruz

not aldım 1 hafta denicem baktım ısınma oluyor yine konuşuruz
odana , kasana göre 75-83 arası gezer muhtemelen, bana göre kısa vadede sorun oluşturmayacak sıcaklıklar. sen istiyosan simdi al

yapmaz iyi ikili

parçalardan tam anlamıyorum da ondan soruyorum beni bu uzun vade götürecek mi mesela sistemi hangi oyunlar zorlar
İşlemcin güçlü ekran kartının vram i dusuk ancak bu şekilde pc 2 yada 3 goturue ancak ağır oyun oynamazsan ki gta 6 ciktiginda oynayacagini dusunuyorum dahada uzun goturur merak ettiğin oyunlar vb olursa dm den yaz yardım ederim

gta 6 çıkarsa sıkıntı çıkartır mı peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri