Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

Direkt THH mantıklı hocam. Kutusu açılmamış ise almaları lazım. Rezalet gerçekten.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
açılmadıysa sonuna kadar almak zorundalar. şansını zorla. yoksa THH de zaten sen %100 haklısın.
Ama almıyorlar işte mağazadan görüp beğenip aldınız diyorlar bende diyorum aldım ama ödeyemeyeceğim çok pahalı kutusunu açmadım yine almıyorlar keşke internetten alsaydım artık her alışverişimi internetten yapıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt THH mantıklı hocam. Kutusu açılmamış ise almaları lazım. Rezalet gerçekten.
Gerçekten de rezalet kutusu açılmamış ürünü almıyorlar hemde 3 tane ayrı mağazaya gittim acıbadem vatan- aldığım mağazaydı sonradan topkapı vatan-bahçelievler vatan mağazasına gittim almadı hiçbiri

Ama almıyorlar işte mağazadan görüp beğenip aldınız diyorlar bende diyorum aldım ama ödeyemeyeceğim çok pahalı kutusunu açmadım yine almıyorlar keşke internetten alsaydım artık her alışverişimi internetten yapıcam.

Gerçekten de rezalet kutusu açılmamış ürünü almıyorlar hemde 3 tane ayrı mağazaya gittim acıbadem vatan- aldığım mağazaydı sonradan topkapı vatan-bahçelievler vatan mağazasına gittim almadı hiçbiri
Şikayetvar.com konusu da açın. Herkes görsün. Ben bir daha vatan mağazasından alışveriş yapmam mesela.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Mağazadan alındığı için almayabilirler THH ne der bilmiyorum araştırmak lazım.
THH ne der pazartesi gidip artık öğrenicem ürünü de götürücem THH ne ve ispat etmek için onlar da görsün direk işlem başlatsınlar belki direk ararlar vatanı iade alın diye.

Şikayetvar.com konusu da açın. Herkes görsün. Ben bir daha vatan mağazasından alışveriş yapmam mesela.
Hemen açıyorum hocam :)

Ama kutusu açık değil bandrol kapalı nasıl zorunda değiller ??
Maalesef. Elden alınca böyle oluyor artık her şeyi internetten alıyorum kapımın önünde olsa bile...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,428
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri