Hım, yani o normal kanallar yayınlar hocam, smartTV ile normal kanallara hapsolmak zorunda değilsiniz, üstelik kabaca 50 bin liradan fazla televizyon alacak arkadaşın özel planları olmalı, yayınlar, uygulama üzerinden bir şeyler, onlar destekliyor diye biliyorum. En kötü, eminim ki, o arkadaş oyun konsolu ile kullanmayı düşünüyor. Bir de konuya bende tam hakim değilim ama şimdi AI eklenmiş TVlerde var, sanırım upscale fln edebiliyorlar bu yüzden otomatik olarak belki her şeyi daha iyi bir tonda detay da görecek. Onun dışında açıkçası 50" den 60" veya 70" den geçişteki o incecik ekrandaki fark ve doğal olarak elinizde olan eski televizyondan daha üstün teknolojisi ile eminim ki sizde farklı bir hissiyat uyandıracaktır ta ki alışana kadar

sonra normal gelir. Benim TV sanırım 4k OLED ama bunun daha yüksek çözünürlükleri var, üstüne boyuta göre hissiyat var, ışıklandırma teknolojisine göre farklılık var, yani benim kabaca 6-7 yıllık TV ile yeni 4k OLED'i yan yana koyarsam bence benim tv morarır