Öneri Ddr5 sistem toplamamda yardımcı olur musunuz

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
herkese merhaba iyi forumlar yakında şu anki sistemimi satıp ddr5 e geçmek istiyorum elimdeki r5 5600ü arkadaşıma sattım ve şu anki sistemimin de bu parçaları büyük ihtimalle kuzenime satıcam
şu anki sistemim
r3 3200g
asrock b550m hdv
2x16 3200mhz hikvision ram
1.5tb depolama
msi mag a600dn 600w psu
rx 6700xt 12gb ekran kartı
soğutucu ise thermalright phantom spirit 120 se argb
bu sistemdeki psu işlemci anakart ve ramleri satıcam kalan ekran kartı soğutucu depolamayı ddr5 sistemde kullanamyı düşünüyorum
işlemci olarak
almayı düşünüyorum sizden ricam max 10.000 tutacak şekilde parçalar önermeniz
şimdiden teşekkürler
ayrıca bu birkaç ayki indirimlerde iyi bir şey görürsem almayı düşünüyorum yani bekleyebilirim

Ryzen 5 7500F, Asus Prime B650M-K, geçici olarak 1x16 alabilirsin XPG Lancer Blade

Ryzen 5 7500F, Asus Prime B650M-K, geçici olarak 1x16 alabilirsin XPG Lancer Blade
hocam eğer olur da indirime girerse diye önerebiliceğiniz işlemci ve ram var mı
ayrıca psu da alıcam

7500F - 9700X arasındaki işlemciler fiyatını haketmiyor. 7500F en ideal seçim olur 9700X alınamadığı sürece. PSU olarak XPG Kyber falan bakabilirsin. RAM Patriot Viper olabilir
attığınız anakartta argb desteği var mı kasamda argb fanlar var ve kontrolcü ile kullanıyorum ayrıca anakart olarak 3-4 bin tl bandında modeller de vardı onları neden önermiyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıldır

@yusuf7878 hocam önerdiğiniz bir psu var mı psu için max 3500 bütçe ayırabilirim

herkese merhaba iyi forumlar yakında şu anki sistemimi satıp ddr5 e geçmek istiyorum elimdeki r5 5600ü arkadaşıma sattım ve şu anki sistemimin de bu parçaları büyük ihtimalle kuzenime satıcam
şu anki sistemim
r3 3200g
asrock b550m hdv
1.5tb depolama
msi mag a600dn 600w psu
bu sistemdeki psu işlemci anakart ve ramleri satıcam kalan ekran kartı soğutucu depolamayı ddr5 sistemde kullanamyı düşünüyorum
işlemci olarak
şimdiden teşekkürler
ayrıca bu birkaç ayki indirimlerde iyi bir şey görürsem almayı düşünüyorum yani bekleyebilirim
Anakart:
şu anki sistemim
r3 3200g
asrock b550m hdv
1.5tb depolama
msi mag a600dn 600w psu
işlemci olarak
şimdiden teşekkürler
Anakart kasan ile uyumlu mu bilmem ama

Ram 2x16 ramler bütçeni aşıyo o yüzden bence ilk bi tane al daah sonra aynısını tekrar alırsın

Psu

attığınız anakartta argb desteği var mı kasamda argb fanlar var ve kontrolcü ile kullanıyorum ayrıca anakart olarak 3-4 bin tl bandında modeller de vardı onları neden önermiyosunuz

nasıldır

@yusuf7878 hocam önerdiğiniz bir psu var mı psu için max 3500 bütçe ayırabilirim

200TL çıkar mı? Ekran kartın ne olacak?

anakart konusunda kararsız kaldım tam olarak hangisi olmalı
ayrıca argb desteği olursa sevinirim

hocam eğer olur da indirime girerse diye önerebiliceğiniz işlemci ve ram var mı
ayrıca psu da alıcam

bu nasıldır hocam

Geri