RAMPAGE Mate M750-80PB 750W 12cm Fan Full Modular 80 Plus Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Mate M750-80PB 750W 12cm Fan Full Modular 80 Plus Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek

Alınmaz. Beyaz alıp ne yapacaksın? Tam bütçeni belirt eli yüzü düzgün bir model önerelim.full modüler diğer modeller çok pahalı. siyah rengi de baya artmış bana da beyaz lazım zaten 750w da yeterli benim için alınız mı sizce?![]()
RAMPAGE Mate M750-80PB 750W 12cm Fan Full Modular 80 Plus Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Mate M750-80PB 750W 12cm Fan Full Modular 80 Plus Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
Hocam modüler olması lazım ki aldım Corsair iSiyah ama daha iyi.
![]()
MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.836,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaza çok takılmadım zaten siyah Corsair i aldım atmıştım linkiniAlınmaz. Beyaz alıp ne yapacaksın? Tam bütçeni belirt eli yüzü düzgün bir model önerelim.
Modüler olmasının inanki hiç bir önemi yok. Sırf modüler diye rampage gibi bir markanın(OEM üretici kim belli değil) elinden çıkma ne idüğü belli olmayan bir modelini almayın derim.Hocam modüler olması lazım ki aldım Corsair i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaza çok takılmadım zaten siyah Corsair i aldım atmıştım linkini
Enarmax almam hocam teşekkürler@yusuf7878
yorumun nedir .
O bütçedeki en iyi model.@yusuf7878
yorumun nedir .
sebebi nedir merak ettimEnarmax almam hocam teşekkürler
Rampage almadım zaten hocam iptal ettim o siparişi. Corsair aldım full modüler 750w ve modüler olması benim için önemliModüler olmasının inanki hiç bir önemi yok. Sırf modüler diye rampage gibi bir markanın ne idüğü belli olmayan bir modelini almayın derim.
enermax almazsın fakat psuları ''c4'' ile ünlenmiş bir markanın psusunu alır mısın ? bence böyle bir hata yapma.Enarmax almam hocam teşekkürler
teşekkür ederimO bütçedeki en iyi model.
corsair rm750e ise güzel tercih.Rampage almadım zaten hocam iptal ettim o siparişi. Corsair aldım full modüler 750w ve modüler olması benim için önemli