Cs2 icin kablosuz kulaklik önerisi 10k butce

reisim onu çok önermediler tipinde benim çok hoşuma gitmedi nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 kablosuz falan zaten şuan alınmaz gereksiz derece de pahalı anlamsız bir fiyatı var
Cloud 3 wireless kullanıcısı olarak kendi sesi berbat harbi, anakartım sağlam ona rağmen kötü, ses kasma konusunda baya iyi, dolby atmosdan iki ayar yapınca bal gibi oluyor yoksa iade edecektim

Cloud 3 wireless kullanıcısı olarak kendi sesi berbat harbi, anakartım sağlam ona rağmen kötü, ses kasma konusunda baya iyi, dolby atmosdan iki ayar yapınca bal gibi oluyor yoksa iade edecektim
Reis yukari da arkadas da önermiş steelseries nova pro diye bu kulaklik hakkında bir bilgin varmı

usta nova pro wireless ve nova x pro wireless var ikisinin arasındaki fark nedir
X ibareli olan xbox için yapılmış versiyon diye biliyorum. benim bildiğim kulaklık olarak aralarında bir fark yok ama belki girişleri v.s farklıdır bu konu hakkında bilgim yok

X ibareli olan xbox için yapılmış versiyon diye biliyorum. benim bildiğim kulaklık olarak aralarında bir fark yok ama belki girişleri v.s farklıdır bu konu hakkında bilgim yok
Anladım Reis bu kulaklik hakkında bilgin varmi önerir misin yada farklı bir kulaklık önerisinde bulunabilir misin

Bi fark yok adı üstünde x serisi xbox için uyumluluk konusunda
1000234800.webp

Bi fark yok adı üstünde x serisi xbox için uyumluluk konusunda
Usta bu kulaklik 9500 lira x olmayan versiyonu 12 bin lira ikisi arasinda bir fark varmıdır duruma göre x olanı alacağım

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabilecek varmı

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak cs2 oynuyorum kullanmış olduğum kulaklık cloud2 kablosuz geçiş yapmak istiyorum bütçede sıkıntı yok 7-8k ya kadar çıkabilirim önerilere açığım sadece istediğim cloud2 kalitesinde olsun yeter
HS80MAX wireless kullanıyorum cloud 3 kablolu modelden geçiş yaptım her konuda (mic kalitesi hariç ama ben zaten yayıncı değilim gereksiz benim için bu olay) çağ atladım sana da tavsiye ederim.

HS80MAX wireless kullanıyorum cloud 3 kablolu modelden geçiş yaptım her konuda (mic kalitesi hariç ama ben zaten yayıncı değilim gereksiz benim için bu olay) çağ atladım sana da tavsiye ederim.
Hocam hs80 max mi önerirsin yoksa steelseries nova pro mu

Hocam hs80 max mi önerirsin yoksa steelseries nova pro mu
Hocam bütçe çıkıyorsa nova pro öneririm elbette ama bütçemi o kadar artırmak istemiyorum 7-8k bantlarında kalayım dersen kesinlikle HS80MAX tavsiye ederim.

Hocam bütçe çıkıyorsa nova pro öneririm elbette ama bütçemi o kadar artırmak istemiyorum 7-8k bantlarında kalayım dersen kesinlikle HS80MAX tavsiye ederim.
Reis nova pro 9500 buldum ama x verdiyonu x ile x olmayan versiyon arasinda bir fark varmıdır konuya vakıf mısın

Geri