UltimateGuide
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Fiyatına göre ve kalitesine göre muadili yok gibi bişey 3699TL BEN ALDİM. İhtiyacı olan kaçırmasın Ay sınıfı çok sağlam bir psu.
A seviyesi olduğu nerden çıktı? Lite modelinin hiçbir incelemesi yok.Fiyatına göre ve kalitesine göre muadili yok gibi bişey 3699TL BEN ALDİM. İhtiyacı olan kaçırmasın Ay sınıfı çok sağlam bir psu.
gold demek istedi herhaldeAy sınıfı?
kendi bizzat incelemiş daha ne olsunA seviyesi olduğu nerden çıktı? Lite modelinin hiçbir incelemesi yok.
Muhtemelen karıştırdı. "Cratos" modeli A Tier PSU olarak geçiyor. Fakat bu "Cratos Lite" modeli.A seviyesi olduğu nerden çıktı? Lite modelinin hiçbir incelemesi yok.
Dışına bakmak incelemek olmuyor. Çöp dediğimiz PSU'larda çalışıyor sonuç olarakgold demek istedi herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi bizzat incelemiş daha ne olsun
Evet tam olarak öyle oldu ben sipariş ettim lite ile arasında çok fark olduğunu sanmıyorum ama başka forumda incelemesini gördüm.Muhtemelen karıştırdı. "Cratos" modeli A Tier PSU olarak geçiyor. Fakat bu "Cratos Lite" modeli.
Nerede gördünüz?Evet tam olarak öyle oldu ben sipariş ettim lite ile arasında çok fark olduğunu sanmıyorum ama başka forumda incelemesini gördüm.
Buradan bakabilirsiniz.lite ile arasında çok fark olduğunu sanmıyorum
fena durmuyor otp opp scp ovp uvp ve ocp korumaları var japon kapasitörler (105 °C) kullanılmış ama detay yok muhtemelen ana kapasitörler, smart start stop var fan için a tier olmasa bile fena bir şeye benzemiyor bu fiyatta, tabii detaylı inceleme olmadan fikir yürütmek yanlış olurNerede gördünüz?
İnput current değistiğine gore icindeki kondansatorlerle ve bridge rectifierla oynanmis. Aynı degiller.
Konusu açılmıştıFiyatına göre ve kalitesine göre muadili yok gibi bişey 3699TL BEN ALDİM. İhtiyacı olan kaçırmasın Ay sınıfı çok sağlam bir psu.
Hocam o Fazeon PSU ne oldu? Bide bu Fazeon MSI, Thermaltake gibi markaların üretim yaptığı fabrikalardan ürün çektiğini söylüyordu. O markaların herhangi bir PSU'suna benziyor mu bu PSU'nun iç bileşenleri?İnput current değistiğine gore icindeki kondansatorlerle ve bridge rectifierla oynanmis. Aynı degiller.