❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

fiyat umarım düşer aga samsung her gün girdiğimde ürünü bir 26 yapıyor bi 22 yapıyor bi 21 17 iken alamadım bazı sorunlardan dolayı ama düşücek inanıyorum ben

Ghosting problemi samsung monitörlerde çok yaşanıyor bahsettiğin şey ghosting mi acaba
oled monitörlerin panelini samsung kendisi üretiyormuş o videodaki paneller samsungun ürettiği paneller değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting değil ki zaten bu monitör de ghosting olma olasılığı sıfır neredeyse. Pır pır gibi düşünün.
pır pır dediğin olay pixeller sağa sola kayıyor arada koruma amaçlı onu görüyorsundur sen

oled monitörlerin panelini samsung kendisi üretiyormuş o videodaki paneller samsungun ürettiği paneller değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pır pır dediğin olay pixeller sağa sola kayıyor arada koruma amaçlı onu görüyorsundur sen
Değil onu fark ettim bu anlık süluet gibi. Sürekli olsa video çekip atacağım.

Muhtemelen değildir hocam, benim sorunum 12 bit'e geçince genel olarak renk soluklaşmasıydı.

yok bende öyle bir sorun olmadı, ekran kartım rx 6900xt son yazılımı kullanıyorum

Bro böyle bişey olmaz ya 17000 e düşer diye beklerken adamlar komple kaldırdılar 🫠🥶

Bro böyle bişey olmaz ya 17000 e düşer diye beklerken adamlar komple kaldırdılar 🫠🥶
Yapacak bişey yok ürün dip fiyatı gördü, 17k altı maliyetini karşılamazdı zaten artık. Bende g81sf için 27,8k iken almadım sanırım 32k fiyattan alacağım

Yapacak bişey yok ürün dip fiyatı gördü, 17k altı maliyetini karşılamazdı zaten artık. Bende g81sf için 27,8k iken almadım sanırım 32k fiyattan alacağım
Hayır ürün komple gitti iyiydi üretmeyeceklermi acaba yeni sürüm gelir umarım aynı fiyat performans açısından bı OLED almak isterim ya

Geri