oled monitörlerin panelini samsung kendisi üretiyormuş o videodaki paneller samsungun ürettiği paneller değilGhosting problemi samsung monitörlerde çok yaşanıyor bahsettiğin şey ghosting mi acaba
pır pır dediğin olay pixeller sağa sola kayıyor arada koruma amaçlı onu görüyorsundur senGhosting değil ki zaten bu monitör de ghosting olma olasılığı sıfır neredeyse. Pır pır gibi düşünün.
Değil onu fark ettim bu anlık süluet gibi. Sürekli olsa video çekip atacağım.oled monitörlerin panelini samsung kendisi üretiyormuş o videodaki paneller samsungun ürettiği paneller değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pır pır dediğin olay pixeller sağa sola kayıyor arada koruma amaçlı onu görüyorsundur sen
Muhtemelen değildir hocam, benim sorunum 12 bit'e geçince genel olarak renk soluklaşmasıydı.youtube'da video izlerken scroll ile hareket ettirirken renkler soluklaşıyor gibiydi, aynı şey mi acaba ya?
Muhtemelen değildir hocam, benim sorunum 12 bit'e geçince genel olarak renk soluklaşmasıydı.
Yapacak bişey yok ürün dip fiyatı gördü, 17k altı maliyetini karşılamazdı zaten artık. Bende g81sf için 27,8k iken almadım sanırım 32k fiyattan alacağımBro böyle bişey olmaz ya 17000 e düşer diye beklerken adamlar komple kaldırdılar![]()
Hayır ürün komple gitti iyiydi üretmeyeceklermi acaba yeni sürüm gelir umarım aynı fiyat performans açısından bı OLED almak isterim yaYapacak bişey yok ürün dip fiyatı gördü, 17k altı maliyetini karşılamazdı zaten artık. Bende g81sf için 27,8k iken almadım sanırım 32k fiyattan alacağım