Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 Boşta 80 Derece

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
953
Dostlar sebeb-i zinası nedir bunun discordda arkadaşın ekranı izliyorum fortinte oynadım yüksek ayarlarda oynuyorum 95 dereceleri gördü boşta 70-80 arasında geziyor macun değişeli çok olmadı mx6 kullanıyorum ryzen 5 5500 işlemcim var stok fan var tek sorun fanı ters taktım amd yazısı solda olacağına sağda sorun olacağını sanmıyorum aslında macunuda güzel sürmüştüm sebebini çözemedim

1758488635387.webp

Yanlış Bilgilendirme
Dostlar sebeb-i zinası nedir bunun discordda arkadaşın ekranı izliyorum fortinte oynadım yüksek ayarlarda oynuyorum 95 dereceleri gördü boşta 70-80 arasında geziyor macun değişeli çok olmadı mx6 kullanıyorum ryzen 5 5500 işlemcim var stok fan var tek sorun fanı ters taktım amd yazısı solda olacağına sağda sorun olacağını sanmıyorum aslında macunuda güzel sürmüştüm sebebini çözemedim

Alıntıyı görüntüle
stokfan

Alıntıyı görüntüle
Core boost ayarı açıksa onu kapatabilirsin ayrıca montaj hatası olma ihtimali de var kontrol etmekte fayda var. Bunlar haricinde kasanın sirkülasyonu da önemli. Stok fanda olsa bu dereceler normal değil.

Tam oturtdun mu fanı. Bu sıcaklık boşta anca montaj hatasından olur
en nefret ettiğim kısımda o zaten arkada ki o parça bağımsız olmasa keşke gıcık ediyor ama sıktığımı düşünüyorum sonuna kadar döndürdüm

Core boost ayarı açıksa onu kapatabilirsin ayrıca montaj hatası olma ihtimali de var kontrol etmekte fayda var. Bunlar haricinde kasanın sirkülasyonu da önemli. Stok fanda olsa bu dereceler normal değil.
zoko melody x var mesh değil cam panel ama paneli söktüm yan camı yok ve açıkta duruyor kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam onu değiştir işte 6 borulu tak yeter
assasin alasım var aslında phantom 2k bütçe yok o kadar

zoko melody x var mesh değil cam panel ama paneli söktüm yan camı yok ve açıkta duruyor kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

assasin alasım var aslında phantom 2k bütçe yok o kadar
Oda iyidir 4 boruda yeter ona ama 6 olsun kafan rahat olsun

hocam stok fanla alakası yok bende kullandım çok serin çalışıyor montaj hatası veyahut mx 6 orijinal mi ?

Teknik bir sorundan dolayıdır stok fan bu işlemci için çok yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,910
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri