🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S + Klavye 14.726TL!!

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,350
Aktif olarak kullandığım tablet çok güzel tavsiye ederim google meselesi sorun çıkartmıyor microG ile sorunsuz kullanılabiliyor.
Sadece mağazada mevcut. Tükenmek Üzere olanlar 0 ürün yanılmıyorsam mağazayı arayıp sorun.

Bu tableti bazı siteler klavyesi ile beraber bazıları beraber satmıyor oyüzden geçmiş fiyatlarda çok düştüğünü görebilirsiniz sebebi klavye dahil olması ve olmaması.
Normal Fiyatı 16999TL

Son düzenleme:
Sıcak fırsat değil, 6 ay taksit yapan mediamarktta 13600e satılmış. Zaten .apk politikası da değişiyor, o microg zıvırı işe yaramayacak. Ölü doğan bir tablet, bir de üstüne para verip kalem alınacak :kekw: Zaten bu cihazların en cezbedici yönü kalemi değil mi?

Kalemle beraber 17 civarına gelecek yaklaşık olarak 1 ay önce 19-20 bandına Tab S9 satıldı. Eğer hiç bütçe arttiramayacak olsam ve klavye önemli değilse s10fe bakardım ya da iPad A16

Aktif olarak kullandığım tablet çok güzel tavsiye ederim google meselesi sorun çıkartmıyor microG ile sorunsuz kullanılabiliyor.
Sadece mağazada mevcut. Tükenmek Üzere olanlar 0 ürün yanılmıyorsam mağazayı arayıp sorun.

Normal Fiyatı 16999TL
Kalem isteyenler resmi sitede tabletin yaninda hediye ediliyor

Yanlış Bilgilendirme: O Eski Serisi
Zaten kalvyesiz 128 i 7k ya satılıyor hep klavye çok kullanılan bir şey değil kalemi de edinebilirsiniz ek

Evet alacak olan oradan alsın Klavyeli 16k klavy
kalem seçeneği kalktı sanırım ama olsa bile indirimle 17K fiyata denk geliyor konudaki ürünü alırsanız kalemide ayrı alırsanız 16K fiyatına denk geliyor seçim sizin 1K avantaj var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalemle beraber 17 civarına gelecek yaklaşık olarak 1 ay önce 19-20 bandına Tab S9 satıldı. Eğer hiç bütçe arttiramayacak olsam ve klavye önemli değilse s10fe bakardım ya da iPad A16
ipad alınmaz buna kıyasla ders pdf not için bu kondaki çok daha iyi. s10fe değerlendirilebilir ama bunu tercih ederdim ben.

Sıcak fırsat değil, 6 ay taksit yapan mediamarktta 13600e satılmış. Zaten .apk politikası da değişiyor, o microg zıvırı işe yaramayacak. Ölü doğan bir tablet, bir de üstüne para verip kalem alınacak :kekw: Zaten bu cihazların en cezbedici yönü kalemi değil mi?
microg zıvırı işe yarıyor malesef (: bilginiz olmadıgı konular hakkında fikir belirtmeyelim.

13600 e satılan yeri at sipariş geçeceğim bi tane daha.(muhtemelen klavyesi yoktu)
1K fiyat avantajı oluyor anlattığım şekilde alırsanız.

Bunun yerine V9 alın o zaman.
oda bir seçenek v9 un tek eksisi aksesuarlarının ayrıca satışının bulunmaması.

Son düzenleme:
kalem seçeneği kalktı sanırım ama olsa bile indirimle 17K fiyata denk geliyor konudaki ürünü alırsanız kalemide ayrı alırsanız 16K fiyatına denk geliyor seçim sizin 1K avantaj var.

ipad alınmaz buna kıyasla ders pdf not için bu kondaki çok daha iyi. s10fe değerlendirilebilir ama bunu tercih ederdim ben.

microg zıvırı işe yarıyor malesef (: bilginiz olmadıgı konular hakkında fikir belirtmeyelim.

13600 e satılan yeri at sipariş geçeceğim bi tane daha.(muhtemelen klavyesi yoktu)
1K fiyat avantajı oluyor anlattığım şekilde alırsanız.

oda bir seçenek v9 un tek eksisi aksesuarlarının ayrıca satışının bulunmaması.
kral, okuduğunu anlamıyorsun galiba. google, güvenilir kaynak dışı uygulama yüklemene izin vermeyecek artık. daha uygulamaya geçmedi, .apk ile uygulama yüklemesine izin vermeyecek, bak bir daha söylüyorum daha uygulamadı ama değişikliği duyurdu. bu ne demek peki? senin microg zırvan işe yaramayacak artık. şu anda kullan eyvallah, ama google bunu uygulamaya başladığında işe yaramayacak, ve sen google servisleri öyle kullanamayacaksın artık. bilgin olmadığı konular hakkında fikir belirtme lütfen.

bu bütçede hatta daha alçak bütçede klavye+kalemli tablet önerebilir misiniz? huawei olmasın ama

Geri