XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
SIM takılmaz büyük ihtimalle, telefon görüşmesini de bluetooth ile telefon üzerinden yapıyor.Buna sim kartı takıp internet paylaştırabiliyor muyum?
SIM takılmaz büyük ihtimalle, telefon görüşmesini de bluetooth ile telefon üzerinden yapıyor.Buna sim kartı takıp internet paylaştırabiliyor muyum?
Bu hafta ki cer çöp ürünleri almayinda kupon limit doldurmayinhavit indirimlerinde en hoş bu hafta olabilir.
Tek alınabilir olan, güzel ürün saat o da çok ağır. (Birader verdim)
@Mantıklı Kanks Aferim kasa da eklememisler, duygularımı suistimal etti havit![]()
Bt kulaklik ve kablosuz şarj alayimmi değermisaati alanlar var ama agirmis sanirim
Saat geldi, gerçekten ağırmış. Tipi falan güzel ama bana göre ağır olması ve yazılımını çok beğenemedim. Aynı fiyattan satıcam sanırım.saati alanlar var ama agirmis sanirim
geri dönüşler önemli ileride almayı düşünenler için fikir olurSaat geldi, gerçekten ağırmış. Tipi falan güzel ama bana göre ağır olması ve yazılımını çok beğenemedim. Aynı fiyattan satıcam sanırım.
kulaklık sence alınır mı ?Bu sefer ilk partı çok erken paylaşmışlar
49TL olan mousepad el kadar, üstüne mouse'u koyunca kaydıracak yer kalmıyor xD2. part