Apple müzik vs Spotify

M.Light

80+
Reaksiyon skoru
178
Apple müzikle dinlemek çok daha keyifli ama müzik önermesi olsa çok kötü diyeceğim de şarkı önermesi yok radyo oluştur demeden şarkı önermiyor radyo oluşturuncada Spotify gibi iyi öneriler yapamıyor.
Ayrıca Spotify gibi senkronizasyonumda yok müziği saatimden bile değiştirebilmek çok fazla kullandığım bir şey apple da saat için uygulama bile yok.
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Apple müzikle dinlemek çok daha keyifli ama müzik önermesi olsa çok kötü diyeceğim de şarkı önermesi yok radyo oluştur demeden şarkı önermiyor radyo oluşturuncada Spotify gibi iyi öneriler yapamıyor.
Ayrıca Spotify gibi senkronizasyonumda yok müziği saatimden bile değiştirebilmek çok fazla kullandığım bir şey apple da saat için uygulama bile yok.
spotify

Spotify hesabı bile olmayan ben

spotifydan sonra da youtube music gelir

Yıllardır YouTube premium var yt müzik de yüklü geliyor ama nedense hiç açıp dinlemiyorum sebebsiz nefret ediyorum desem yeridir.
algıdan dolayıdır spotify iyi youtube music kötü algısı var ikiside aynı şey
youtube premium yanında gelmesi tek yeter zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: 21..
PlayStation'da hem müzik dinlemek hem oyun oynamak istiyorsam Spotify

Myt müzik

Ne zaman herhangi bir yerde müzik platformu konusu açılsa biri çıkıp myt adamdır diyip ortadan kayboluyor
Hiç kullanmadım annem kullanıyordu galiba.
Yt müziklerini reklamsız dinleyebiliyorsunuz galiba çok basit bir arayüzle.
Evet hocam basit bir arayüz var keyfinize göre müzik indirip dilerseniz çalma listesi yapabilirsiniz tek sorunu rastgele çalma yok müzikleri indirip öyle rastgele açmanız lazım bazen Spotify da durex reklamı çıkarsa kapatıp myt müziğe geçiyorum 😀

Apple müzik tartışmasız tüm platformlardan daha iyi müzik çalsada ses kartı ve eq platformdan çok daha önemli.
Telefonda ne kullanıldığının önemi yok ses kartı yok eq yok zevk yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,305
Üyeler
186,321
Son üye
f1ratdemir
Geri