Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

🥲🥲🥲 Uysa vallahi paraya acımam alırım ama yok3 abi Allah kulağımı silikonlu kulaklığa uygun şekilde yaratmamis buna da şükür ne diyeyim 🥲🥲
Ben en son 7-8sene önce silikonlu kullandım bana göre değil dedim daha da kullanmadim pro3alsam belki uyar ama ne biliyim ya 4ü kime satıcam

Aldığımız ürünler seçtiğiniz adrese gönderilemiyor ne demek ben anlamadım orijinal parfüm alacaktım

Ya arkadaşlar siz böyle tarihi aylar önce belirlenen indirimlere inanıyormusunuz hala ya? Bu indirim bittimi kasım indirimi var black friday diye keklicekler sonra yılbaşı var sevgililer günü var anneler günü var, var oğlu var artık bunun gibi her ay her hafta olan şu indirimlere inanmayın be

Pro 2 ve 4 anc’yi amazon depodan alıp kullandım. Tercihim direkt pro 2 oldu. 4’ün sesi hem çok kısık, hem kulağıma güzel oturmadı, hem de sesi pro 2’ye göre biraz daha kötü sanki.
Ben airpods 2-3-4anc kullandım en çok 4ancden memnun kaldım

Yapma ya ancli model demi tırt ya çok sesli.ortamda çalışıyorum ancsi adam akıllı çalışan bir şey lazım sadece benim sesimi iletecek falan yani 🥲
Kanka iyi de pro 2 kadar iyi değil ama piyasadaki kulaklıklardan neredeyse çoğundan yinede iyidir

Ben airpods 2-3-4anc kullandım en çok 4ancden memnun kaldım
Ben bu hepsiburadayı nasıl dava edicem bak burda 7k gösteriyor bi giriyorum 11k duygularımla oynamaya ne hakkın var senin

Ekler

• IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    109.3 KB · Hit: 108
  • IMG_0248.webp
    IMG_0248.webp
    32.6 KB · Hit: 108
Vatan matan diyoruz ama istese en iyi indirimi o yapıyor.
Amazon Hepsiburada hikaye. Sinerji, İncehesap ve İtopya'da bazen sürpriz yapıyor.

Ben bu hepsiburadayı nasıl dava edicem bak burda 7k gösteriyor bi giriyorum 11k duygularımla oynamaya ne hakkın var senin
Gel benim 4ancyi 7ye verim sana ayıpsın 😅 23ay garantili

Geri