5070 55000Tl Alınır mı

SlmnAtcc

80+
Reaksiyon skoru
4
Öncelikle selamlar yeni sistem almayı düşünüyorum
itopya üzerinden bi hazır sistemde değişiklikler yaparak bu hale getirdim fiyatına değer mi sıkıntılı bir parça var mı diye yazayım dedim
Parçalar
İşlemci:AMD Ryzen 5 7500F
Anakart:GIGABYTE B650M D3HP 6400MHz Oc
Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce RTX 5070
Ram:GOODRAM IRDM 2x16GB 6000MHz CL36
Ssd:MLD M700 1TB NVME 2280 Gen4 M.2 SSD
Kasa:BitFenix W808 850W 80+ Bronze
Soğutucu:NZXT T120 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu

RTX 5070 ekran kartı olan hazır sistemler aşağı yukarı 48-50K arası satılıyor. 55K bence gayet makul fiyat. İşlemci soğutucu da stok değil, anakartın mosfet soğutması var, 4 ram slotu var, ram 32gb. Gayet güzel, bence alınabilir.

55000Tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RTX 5070 ekran kartı olan hazır sistemler aşağı yukarı 48-50K arası satılıyor. 55K bence gayet makul fiyat. İşlemci soğutucu da stok değil, anakartın mosfet soğutması var, 4 ram slotu var, ram 32gb. Gayet güzel, bence alınabilir.
yaptığım değişikliklerden önce 48000 civarindaydı zaten rami 32 yapıp soğutucuyu değistirdim bi de kasayı değiştirdim onun dışı anakart işlemci hazır sistemin stok parçaları uzun bir süre bilgisayar eksiğimi götürür diye düşünüyorum teşekkür ederim

Öncelikle selamlar yeni sistem almayı düşünüyorum
itopya üzerinden bi hazır sistemde değişiklikler yaparak bu hale getirdim fiyatına değer mi sıkıntılı bir parça var mı diye yazayım dedim
Parçalar
İşlemci:AMD Ryzen 5 7500F
Anakart:GIGABYTE B650M D3HP 6400MHz Oc
Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce RTX 5070
Ram:GOODRAM IRDM 2x16GB 6000MHz CL36
Ssd:MLD M700 1TB NVME 2280 Gen4 M.2 SSD
Kasa:BitFenix W808 850W 80+ Bronze
Soğutucu:NZXT T120 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu
O anakartta yanlış bilmiyorsam oc özelliği kapalıydı ramlerde cl30 olursa süper olur

Vatan dan gece indirime baktın mı hiç ordan aşağı yukarı boyle sistemi daha ucuza kapatırsın

Vatan dan gece indirime baktın mı hiç ordan aşağı yukarı boyle sistemi daha ucuza kapatırsın
bakmadım aklımda bulunur 2-3 gun içinde alacağım ztn buraya yazarım

O anakartta yanlış bilmiyorsam oc özelliği kapalıydı ramlerde cl30 olursa süper olur
ben sitede yazanı yazdım oc yapmayı da bilmiyorum o yüzden karıştırmam oraları ram konusunda da fiyatı çok yükseltiyo cl30 yapmak yanında monitör alıcağımdan yükseltmedim

sistem zaten tam 55000tl değil düz hesap öyle yazıyorum normalde 53000 5-7 arasıda monitör alacağım

Kanka almadan bana da mesaj atabilirsin direk yardımcı olmaya çalışırım ben baya baktım bu fiyat bandında en sağlıklı sistemi toplariz

O
bakmadım aklımda bulunur 2-3 gun içinde alacağım ztn buraya yazarım

ben sitede yazanı yazdım oc yapmayı da bilmiyorum o yüzden karıştırmam oraları ram konusunda da fiyatı çok yükseltiyo cl30 yapmak yanında monitör alıcağımdan yükseltmedim

sistem zaten tam 55000tl değil düz hesap öyle yazıyorum normalde 53000 5-7 arasıda monitör alacağım
Acil değilse kadım indirimlerinide beklebilirsiniz

gördüm knka bu sistemi 1-2 degisiklikle 50k oldu bakıcam salı yada çarşamba siparişi vericem

O

Acil değilse kadım indirimlerinide beklebilirsiniz
normalde eylülde alıcaktım ödemeler gecikti iş uzadı kaldı öyle yapmayı da düşündüm de alıp aradan çıkarırım kasımın ortasına daha çok var

Kanka almadan bana da mesaj atabilirsin direk yardımcı olmaya çalışırım ben baya baktım bu fiyat bandında en sağlıklı sistemi toplariz
tamamdır knkam sağolasın hafta içi yazmış olurum büyük ihtimalle

gördüm knka bu sistemi 1-2 degisiklikle 50k oldu bakıcam salı yada çarşamba siparişi vericem

normalde eylülde alıcaktım ödemeler gecikti iş uzadı kaldı öyle yapmayı da düşündüm de alıp aradan çıkarırım kasımın ortasına daha çok var

tamamdır knkam sağolasın hafta içi yazmış olurum büyük ihtimalle
Ben anakart + soğutucu yükseltip satın aldım bu sistemi, en F/P sistem bu gözüküyor şimdilik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri