bune abi ya dalga geçer gibi indirime soktukları klavyeye bakson part
ee nerde gözüküyor saat 6 oldu indirimler nerdeHer hafta Salı günü saat 18:00 - 23:59 arası farklı ürünler indirime giriyor.
Alıntıyı görüntüle
Havit Happy Hour
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
Konuyu 18 saat önceden buz fırsatlar olarak açmak yerine 2 saat önceden açıp "milletin erkenden haberi olsun" dedim
2 Eylül 2025İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER
9 Eylül 2025
16 Eylül 2025
ne alınır burdan arkadaşlar güzel bir şey varmı indirime girenHer hafta Salı günü saat 18:00 - 23:59 arası farklı ürünler indirime giriyor.
Alıntıyı görüntüle
Havit Happy Hour
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
Konuyu 18 saat önceden buz fırsatlar olarak açmak yerine 2 saat önceden açıp "milletin erkenden haberi olsun" dedim
2 Eylül 2025İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER
9 Eylül 2025
16 Eylül 2025
bluthot kulaklık alınır mı 400 tl olan Lifene alınır burdan arkadaşlar güzel bir şey varmı indirime giren
membran ofis klavye seti var yani bunu niye indirime koyarsın ya . kötü ürün çoğu (ürün kalitesi olarak kötü demiyorum indirime giren ürünleri almaya değmez)ne alınır burdan arkadaşlar güzel bir şey varmı indirime giren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bluthot kulaklık alınır mı 400 tl olan Life
nasıldır inceleme videosu felan yok ama 1100 tl daha iyiside bulunmaz sanırım 53mm sürücüsü vararkadaşlar huaxu x1 olan kulaklık alınır mı sizce ve güncel indirim kodu falan var mı varsa iletme şansınız var ise çok sevinirim
çöktü , birLiracılarda indirime giren tencere tava indirimlerine koşan yaşlı teyzeler gibi girdik siteyesite çoktü sanırım