❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

OC daha ucuz nedenini bilen var mı? Ve sizce 5070mi 9070xt mi? 9070xt daha iyi performans veriyor gibi görünüyor ama bilemedim, 2070S'den geçeceğim.

Hocam izninizle şundan çekiyorum nebi akgün tier listte orta segment diyor 4k gibi bi fiyat avantajı var alıyorum
Kartın fan profili gpu göre ayarlı ve çok dülük çalışıyor. Bu yüzden gpu 60 derecelerde iken bellekler 90'a kadar çıkıyor. Elle fan ayarı çekip fan hızını arttırman lazım. Böyle yapınca sıkıntısız bir kart.

Bunada ban atsinlar adım atmam sayfaya indirim atmam kafamı dinlerim.
Değişik olaylar işte neyse takılma hocam seviyoruz seni . Konusu var diye açmadım mesaj atıp konuyı yükselttim .

Kartın fan profili gpu göre ayarlı ve çok dülük çalışıyor. Bu yüzden gpu 60 derecelerde iken bellekler 90'a kadar çıkıyor. Elle fan ayarı çekip fan hızını arttırman lazım. Böyle yapınca sıkıntısız bir kart.
Şuanki indirimde bu fiyata daha iyi olan modeli var mıdır yoksa fana ayarı falan yapıp alıcam

OC daha ucuz nedenini bilen var mı? Ve sizce 5070mi 9070xt mi? 9070xt daha iyi performans veriyor gibi görünüyor ama bilemedim, 2070S'den geçeceğim.
rx 9070 düz xt olmayan bile 5070'den %13 daha güçlü.

Sen o livemixeri satmayacsktin kardesss
Nerden aklına geldi 2 gün öncede yeni sistemi sattım yerine konmuyor 2 ci el bile alsam 🥲🥹
Bukadar PC yatırım yapmak yerine 5090 alabilirdim.

Hocam isterseniz başlığı vatan,pc parçalarında yüzde 15 indirim diye değiştirin bitek ekran kartlarında yok indirim.

Dün aynı kampanyada fiyatlar daha uygundu ve yine ilave zam sonra indirim Bravo VATAN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,102
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri