🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Şimdi anladım pardon. Bilgisayarcı dediğim al-satçı bu forumda da var ama isim vermeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok direkt 1 dakikayı bulan ses kaydı attı. Çokta mantıksız gelmedi dedikleri de A kalite için bu denilmesi mantıksız
O al satçı benim😅
Elimde satılık psu yok yanlış anlaşılmasın.

ŞAHSEN 3-4K aralığında yeni nesil sokeye sahip olan ATX 3.1 bir psu almasını tavsiye ettim. Örnek vermek gerekirse sabah 3250TL'ydi şuan 3600 olmuş Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold var mesela. Evet Platium değil ancak yeni nesil soketi var. ŞAHSEN her zaman yeni üründen yanayım. Yoksa A sınıfı ve Platium bir PSU'yu niye alma diyeyim😁

O al satçı benim😅
Elimde satılık psu yok yanlış anlaşılmasın.

ŞAHSEN 3-4K aralığında yeni nesil sokeye sahip olan ATX 3.1 bir psu almasını tavsiye ettim. Örnek vermek gerekirse sabah 3250TL'ydi şuan 3600 olmuş Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold var mesela. Evet Platium değil ancak yeni nesil soketi var. ŞAHSEN her zaman yeni üründen yanayım
B seviyesi bile olamayabilecek PSU vs A seviyesi PSU. Bu taraftan bakmak lazım bide.

Şimdi anladım pardon. Bilgisayarcı dediğim al-satçı bu forumda da var ama isim vermeyeceğim

Yok direkt 1 dakikayı bulan ses kaydı attı. Çokta mantıksız gelmedi dedikleri de A kalite için bu denilmesi mantıksız
Özet geçebilir misin hocam ne dediklerini?

Maxpro II'den de daha iyi tabii ki.

B seviyesi bile olamayabilecek PSU vs A seviyesi PSU. Bu taraftan bakmak lazım bide.
Kendime göre konuşursam şu PSU'ya kuracağım Max sistem RTX 5070 - 7800X3D olur. Ona da A-B-C o kadar da önemli değil diye düşünüyorum. Ne PSU'lar kullandım B ise yine iyi😂

1200W civarı bir ürün olsa RTX 5090'lı bir sistem de kurulabildiğinden A olmasına özen gösterilebilir

Bu arada bu Tier List'in linki var mı bu hafta SFX bir PSU aldım kendime, iyi mi ettik kötü mü ona bir bakayım

Özet geçebilir isin hocam ne dediklerini?

Üstte yazdım hocam, bahsettiği kişi benim

Bu arada bu Tier List'in linki var mı bu hafta SFX bir PSU aldım kendime, iyi mi ettik kötü mü ona bir bakayım
Hangi modeli aldınız?

Liste burada:

Kendime göre konuşursam şu PSU'ya kuracağım Max sistem RTX 5070 - 7800X3D olur. Ona da A-B-C o kadar da önemli değil diye düşünüyorum. Ne PSU'lar kullandım B ise yine iyi😂

1200W civarı bir ürün olsa RTX 5090'lı bir sistem de kurulabildiğinden A olmasına özen gösterilebilir

Üstte yazdım hocam, bahsettiği kişi benim
Yani tabii eski olmasının dezavantajı var. Cratos lite modeli şimdilik muallakta bir model. Bomba olmadığı belli ama dediğim gibi elde bilgi yok.

Hangi modeli aldınız?

Liste burada:

Yani tabii eski olmasının dezavantajı var. Cratos lite modeli şimdilik muallakta bir model. Bomba olmadığı belli ama dediğim gibi elde bilgi yok.
FSP Dagger Pro 650W aldım hocam 80+ Gold. Ne sıfır ne 2. El pek bir seçenek olmadığından sadece bilindik bir marka olmasına ve modüler olmasına özen gösterebildim. Atx 3.1 vs hiçbir şey yok maalesef

FSP Dagger Pro 650W aldım hocam 80+ Gold. Ne sıfır ne 2. El pek bir seçenek olmadığından sadece bilindik bir marka olmasına ve modüler olmasına özen gösterebildim. Atx 3.1 vs hiçbir şey yok maalesef
3.3v hattının Transient response performansı kötü. Ses konusunda da pek iyi değil. Bu arada hangi modeli bu? ATX 3.0 mı?

Özet geçebilir misin hocam ne dediklerini?

Şimdi hocam Maxpro II aldım normalde fakat 850W +80 Platinum görünce aklımdan bu geçti. Gold Platinum'dan daha mı iyi oluyor desem daha doğru şimdi mm boyutları nasıl olur bilmiyorum kasayı alacaktım bugün Giresun Sürat sağolsun ilçe şubelerinin hepsini kapattıkları için yarına kaldı. Yedekte dursun diye de alabilirim bu fiyata Platinum imkansız bence

Kötü bir model değil. 3.3v hattının Transient response performansı kötü. Ses konusunda da pek iyi değil. Bu arada hangi modeli bu? ATX 3.0 mı?
Cw vs yok, fan da belli bir ısıya kadar dönmüyor, döndüğünde az biraz duyuyorsunuz (şuanlık uzay montaj kullanıyorum, kasada sesin geleceğini düşünmüyorum)

Anam babam usulü model, 2x8 pin standart GPU beslemesi var😅

Cw vs yok, fan da belli bir ısıya kadar dönmüyor, döndüğünde az biraz duyuyorsunuz (şuanlık uzay montaj kullanıyorum, kasada sesin geleceğini düşünmüyorum)

Anam babam usulü model, 2x8 pin standart GPU beslemesi var😅
ATX 3.0 modeli değilse 12v hattındaki OCP koruması sorunlu. Hem yükseğe ayarlı hem de bundan dolayı voltaj çok düşüyor. OPP'de yükseğe ayarlı. Pek 12V hattına yüklenmemeye çalışın.

Bu arada kendisine +ref soğutucu aldım kendisinden. Öner Murat Karaca bir şey dediği zaman diğer bilgsayarcı/al-satçılara göre daha fazla dinliyorum şu ana kadar bir yanlışı yok çünkü. O yüzden kafam karışmıştı. Eğer cidden iyiyse alacağım ayrıca "ŞAHSEN" kısmını görünce ürperdim büyük harflerle diye

1761232487668.webp

ATX 3.0 modeli değilse 12v hattındaki OCP koruması sorunlu. Hem yükseğe ayarlı hem de bundan dolayı voltaj çok düşüyor. OPP'de yükseğe ayarlı. Pek 12V hattına yüklenmemeye çalışın.
Gen 5 olmaması dezavantaj getirir mi?

Bitfenix 750w bronz kullanıyorum 850w plata geçilşr mi bu üründe. 5070ti

Geri