- Reaksiyon skoru
- 166
Ders çalışmak ve oyun oynamak için alacam bütçem maksimum 2 veya 3 k dır
Ama size şahsı önerim o pahalı olan koltuk iyidir. Sallanması ve sırt kısmı biraz geriye esniyor onun dışında sorunu yok ucuz olanın ama ne demiş atalarımız ucuz etin suyu kara olur.Ders çalışmak ve oyun oynamak için alacam bütçem maksimum 2 veya 3 k dır
abi birincinin sırt desteği olsa iyi giderdi 2. ise hemen kırılacak bişeye benziyorBütçen varsa bunu alabilirsin kalitelidir öneririm ama az para harcamak isterseniz bunu önerebilirim. Ben de zamanında bu soruyla karşılaştım ucuz olanı aldım tek memnun olmadığım konu biraz sallanması onun dışında verdiğim paraya göre iyi iş çıkarıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama size şahsı önerim o pahalı olan koltuk iyidir. Sallanması ve sırt kısmı biraz geriye esniyor onun dışında sorunu yok ucuz olanın ama ne demiş atalarımız ucuz etin suyu kara olur.
çok iyi bişey olursa 4 k yada çıkabilirimBütçen varsa bunu alabilirsin kalitelidir öneririm ama az para harcamak isterseniz bunu önerebilirim. Ben de zamanında bu soruyla karşılaştım ucuz olanı aldım tek memnun olmadığım konu biraz sallanması onun dışında verdiğim paraya göre iyi iş çıkarıyor.
Ama size şahsı önerim o pahalı olan koltuk iyidir. Sallanması ve sırt kısmı biraz geriye esniyor onun dışında sorunu yok ucuz olanın ama ne demiş atalarımız ucuz etin suyu kara olur.
Maalesef bildiğim seduna thunder pro fab var o da 6k fiyatı ve parasını hiç haketmeyen bi model. Bu Seduna skagen fab ı öneririm size. İlk önerdiğimden farkı sırt dayama kısmı daha sağlam bu modelde.abi birincinin sırt desteği olsa iyi giderdi 2. ise hemen kırılacak bişeye benziyor
çok iyi bişey olursa 4 k yada çıkabilirim
https://www.trendyol.com/fashcolle/dynamic-blue-masajli-oyuncu-koltugu-p-676510336 buna değer mi yoksa sizin önerdiğiniz miMaalesef bildiğim seduna thunder pro fab var o da 6k fiyatı ve parasını hiç haketmeyen bi model. Bu Seduna skagen fab ı öneririm size. İlk önerdiğimden farkı sırt dayama kısmı daha sağlam bu modelde.
Bu modeli yeni gördüm ama nasıldır hiç bilmiyorum. Kesin bir şey diyemiyorum kararı siz verin.https://www.trendyol.com/fashcolle/dynamic-blue-masajli-oyuncu-koltugu-p-676510336 buna değer mi yoksa sizin önerdiğiniz mi
ders çalışmak için hangisi daha rahatBu modeli yeni gördüm ama nasıldır hiç bilmiyorum. Kesin bir şey diyemiyorum kararı siz verin.
Şu videoyu izleyin ona göre alın derim. Bu videodaki de o attığınız linkteki koltuğun rgbli versiyonu
Hocam denesem size net bilgi verirdim ama deneyimim yok ondan bu sorunuzu yanıtlayamıyorum maalesef. İsterseniz yeni bir konu açın bu iki koltuktan hangisi daha iyi diye. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar.ders çalışmak için hangisi daha rahat
https://www.akakce.com/calisma-koltugu/en-ucuz-seduna-skagen-ofis-metal-ayakli-fiyati,715228692.html abi pahalı olan dayanıklı mı ve oyuncu koltuğu kadar rahat mıBütçen varsa bunu alabilirsin kalitelidir öneririm ama az para harcamak isterseniz bunu önerebilirim. Ben de zamanında bu soruyla karşılaştım ucuz olanı aldım tek memnun olmadığım konu biraz sallanması onun dışında verdiğim paraya göre iyi iş çıkarıyor.
Dayanıklılık konusunda seduna iyidir kesinlikle güvenirim ona ama şöyle düşünüyorum: oyuncu koltuğu görünüş olarak daha rahat duruyor ama dayanıklı mı bilemem orasını siz şey yapin, hepsiburadada kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin.https://www.akakce.com/calisma-koltugu/en-ucuz-seduna-skagen-ofis-metal-ayakli-fiyati,715228692.html abi pahalı olan dayanıklı mı ve oyuncu koltuğu kadar rahat mı
abi sen ne zamandan beri ucuz olanı kullanıyorsunDayanıklılık konusunda seduna iyidir kesinlikle güvenirim ona ama şöyle düşünüyorum: oyuncu koltuğu görünüş olarak daha rahat duruyor ama dayanıklı mı bilemem orasını siz şey yapin, hepsiburadada kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin.
2 Ay oldu sorunları şu: biraz sallanıyo ama sağlam yine de bi de sırt kısmına sırtım tam denk gelmiyor. Onun dışında metal ayaklı sağlam bir ürün fiyatına göre.abi sen ne zamandan beri ucuz olanı kullanıyorsun
sen kaça biriktirip ne almayı düşünüyorsun peki2 Ay oldu sorunları şu: biraz sallanıyo ama sağlam yine de bi de sırt kısmına sırtım tam denk gelmiyor. Onun dışında metal ayaklı sağlam bir ürün fiyatına göre.
Benim zaten onu almamdaki amaç şu: beni 1 sene götürsün sonra kaliteli oyuncu koltukları alırım diye düşündüm. Hatta bütçem de seninki kadardı. İstersen sen de bu şekilde yapabilirsin ama şu oyuncu koltuğuna bir bak derim ben. Belki o iyidir sonuçta kaliteli olan bir şey daha güzel. Ben ucuzunu aldım ve 5 üzerinden 3.5 yıldız veririm bendeki ürüne.