❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

Hayır bende bu ssd den korktum Msi mag b650 tomahawk wifi anakart da denedik gördü arkadaşlar 7-8 defa yeniden başlattım sorun olmadı yarın kendi anakartım gelicek onunla sistem kurup denicem bakalım bir de
Korkulacak bir şey yok yağ gibi :D ama msi bazı modellerde belli ki uyumsuzluk var sizde olmayabilir.

bendede msı anakart var henüz denemdim ama kesin kalıcı çözüm oldu mu?
Ben de çözüm böyle oldu. Sistem gücü komple kesip yeniden başlayınca gözüküyor. Herkes sorun yaşamıyor ama bazı MSI anakartlarda sorun çıkıyor gibi.

Ben de çözüm böyle oldu. Sistem gücü komple kesip yeniden başlayınca gözüküyor. Herkes sorun yaşamıyor ama bazı MSI anakartlarda sorun çıkıyor gibi.
peki 1 kere gördükten sonra restart attıgında sorun oldumu

Bende asus marka anakart var sorun yaşayan var ise 4k dan alırım :D şaka bir yana bu kadar sorun varsa bence iade edin .

peki 1 kere gördükten sonra restart attıgında sorun oldumu
şöyle restart atarsan görmüyor. kapatıp tekrar kasadan güç tuşuna basarak açarsan oluyor. Yani sistemdeki tüm elektrik gidip, tekrar açınca gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende asus marka anakart var sorun yaşayan var ise 4k dan alırım :D şaka bir yana bu kadar sorun varsa bence iade edin .
iade edecektim ama iyi fiyata aldık, sorunu da çözdüm gibi, bilemedim hocam :)

şöyle restart atarsan görmüyor. kapatıp tekrar kasadan güç tuşuna basarak açarsan oluyor. Yani sistemdeki tüm elektrik gidip, tekrar açınca gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade edecektim ama iyi fiyata aldık, sorunu da çözdüm gibi, bilemedim hocam :)
Bende alacaktım oyun depolama için ama exceria g2 2tb yetiyor şimdilik . çözdüyseniz güzel

Geri